Fevzi ve Ulaş Linyitspor'da

Güncelleme Tarihi:

Fevzi ve Ulaş Linyitsporda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2011 00:00

Bank Asya 1. Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor, geçen sezon kaleyi koruyan Oğuz Dağlaroğlu ile yollarını ayırarak, kaleciler Fevzi Tuncay (34) ve Ulaş Güler (31) ile ikişer yıllığına anlaştı.

Kırmızı-siyahlı kulübün Genel Kaptanı Murat Eran, yaptığı açıklamada, Oğuz Dağlaroğlu ile ücret konusunda anlaşamadıkları için yollarını ayırdıklarını söyledi.
Bunun üzerine iki file bekçisiyle ikişer yıllık anlaşma sağlayarak kaleci sorununu çözdüklerini belirten Eran, Giresunspor'dan Fevzi Tuncay ve Gençlerbirliği'nden Ulaş Güler'i kadroya dahil ettiklerini bildirdi.
Oğuz Dağlaroğlu'na kulübe verdiği hizmetten dolayı teşekkür ederek bundan sonrası için başarılar dileyen Eran, Fevzi Tuncay ve Ulaş Güler'in takıma yararlı olacağına inandıklarını ifade etti.

FEVZİ TUNCAY VE ULAŞ GÜLER

Muğla'da 1977 yılında doğan Fevzi Tuncay, 1995'te Beşiktaş formasıyla profesyonelliğe geçti. 2002'ye kadar Beşiktaş forması giyen Tuncay, daha sonra sırasıyla Gaziantepspor, Malatyaspor, Samsunspor, Manisaspor, Fethiyespor, Diyarbakırspor ve Kocaelispor'da oynadı. Geçen sezon Bank Asya 1. Lig'de Giresunspor formasıyla 9 maça çıkan Tuncay, 13 gol yedi. 57 kez Türk Milli Takımlarının formasını giyen Tuncay, bunlardan 7'sinde (A) Milli Takım ile rakiplerimize karşı mücadele etti. Tuncay, 211'i Süper Lig olmak üzere kariyerinde şu ana kadar toplam 343 profesyonel karşılaşmada oynadı.

Kütahya temsilcisinin anlaştığı diğer kaleci Ulaş Güler ise 1980'de Aydın'da doğdu. 1995'te Aydınspor 1923 formasıyla profesyonelliğe adım atan Güler, 2006'ya kadar Muğlaspor ve Marmaris Belediye Gençlik Spor formalarını giydi. 2006'dan bu yana Gençlerbirliği kadrosunda bulunan Güler, bu süreçte iki ayrı dönemde kiralık olarak Hacettepe'nin kalesini korudu. Geçen sezon Gençlerbirliği'nde forma şansı bulamayan Güler, profesyonel olarak Süper Lig'de 14, 2. Lig'de 68, 3. Lig'de 27, Türkiye Kupası'nda 1 olmak üzere toplam 110 müsabakada mücadele etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!