Fevzi Demirkol, Kırsal Mahallelerde İncelemelerde Bulundu

Güncelleme Tarihi:

Fevzi Demirkol, Kırsal Mahallelerde İncelemelerde Bulundu
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2015 12:43

ŞANLIURFA HALİLİYE BELEDİYE BAŞKANI FEVZİ DEMİRKOL, PAZAR GÜNÜ KIRSAL MAHALLELERDE İNCELEME YAPARAK, MUHTAR VE VATANDAŞLARLA GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU.

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, kırsaldaki mahallelerde inceleme yaparak, muhtar ve vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu.
Başkan Demirkol’a incelemeler esnasında Belediye Meclis Başkanvekili Abdurrahman Beyaz, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat ve belediye birim müdürleri eşlik etti. Yarımsu Mahalle Muhtarı İbrahim Aksoy ve mahalle sakinleriyle görüşen Başkan Demirkol, bölgede yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Demirkol, daha sonra Mehmetçik Mahallesi Karabayır bölgesine giderek, burada Mahalle Muhtarı Abdulcelil Kırmızıkılıç ve mahallelinin sorunlarını dinledi. Başkan Demirkol, Havşanlı ve İkiağız Mahalleleri’ne de giderek burada mahalle muhtarları Mahmut Ayniberk ve Osman Bakış’ın taleplerini aldı. Mahalle sakinleri ile de sohbet eden Başkan Demirkol, iletilen sorunları çözüme kavuşması için ilgili birim müdürlerine talimat verdi. Demirkol, ayrıca Kaynaklı, Emirler, Çamlıdere Mahalleleri ile Osmanbey Mahallesi Hasankent bölgesinde de incelemeler yaptı. Demirkol ve beraberindekiler, son olarak Sırrın Mahallesi Küme Evler Bölgesi’ne giderek mahalle sakinleriyle buluştu. Bölgede inceleme yapan Demirkol, mahalle sakinlerinin isteklerini dinleyerek, çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Haliliye’de kimsenin ayağının çamur olmayacağını belirten Demirkol, "Haliliye Belediyemizin hizmet alanının dışında yer alan hususlardaki hizmetlerinde takipçisi olacağız. İnşallah şehrin göbeğinde yaşayan bu vatandaşlarımızın hayat seviyesini yükselteceğiz. Kimsenin ayağı çamur olmayacak" dedi.
Mahalle sakinlerinden Ali Demir ise, "Başkanımız Fevzi Demirkol, Allah razı olsun burada incelemelerde bulundu. Daha önceki belediye başkanları bize hiç bakmadı. Bundan sonra hizmeti sayın başkanımıza bırakıyoruz" ifadelerini kullanarak teşekkür etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!