FETÖ'den açığa alınan kaymakam, vali yardımcısı oldu

Güncelleme Tarihi:

FETÖden açığa alınan kaymakam, vali yardımcısı oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2016 17:12

FETÖ'den açığa alınan kaymakam, vali yardımcısı oldu

Haberin Devamı

Ayhan İSEN/ELEŞKİRT (Ağrı), (DHA) - FETÖ/PDY soruşturması kapsamında açığa alınan Ağrı'nın Eleşkirt Kaymakamı Abdulkadir Okay, göreve iade edildikten sonra Muş Vali Yardımcılığı'na atandı. Okay, il sınırına kadar konvoyla uğurlandı.
14 Aralık 2015'ten itibaren Eleşkirt Kaymakamı olarak görev yapan Aldulkadir Okay, geçen 1 Eylül'de İçişleri Bakanlığı tarafından FETÖ/PYD soruşturması kapsamında açığa alındı. Göreve tekrar iade edilen Abdülkadir Okay, geçen 1 Aralık tarihinde yayınyalan kararname ile Muş Vali yardımcılığına atandı. Eleşkirt'e gelerek ayrılış işlemlerini yapan Abdulkadir Okay ziyaretçi akınına uğradı. Vatandaşların evinde ve kaymakamlık makamında ziyaret ettiği Abdulkadir Okay, "Eleşkirt'te görev yaptığım dönem içersinde herkese faydalı olabilmek için elimden geleni yaptım. Çok güzel çalışmalarımız projelerimiz ve ilçeyi daha da güzelleştirmek adına düşüncelerimiz vardı. Benden sonraki ilçemize atanacak olan meslektaşım yapılan çalışmaları devam ettirecek ve sizlere güzel hizmetler sunacaktır. Eleşkirt’ten ayrılacağım için çok üzülüyorum. Eleşkirt’in bende hep güzel hatıraları olacak. Her zaman ziyaretime gelebilirsiniz. Kapım her zaman sizler için açık olacak. Herkes hakkını helal etsin" dedi.
Eleşkirt Kaymakamlığı görevinden ayrılışını gerçekleştiren Abdulkadir Okay ilçe halkı tarafından il sınırına kadar uğurlandı. Uzun konvoyla Abdulkadir Okay'a eşlik eden vatandaşlar son olarak vali yardımcısı ile fotoğraf çektirdi. Ağrı il tabelası önünde fotoğraf çektiren Okay, yeni görev yerine gitti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!