FETÖ soruşturmasında 4’üncü iddianame kabul edildi

Güncelleme Tarihi:

FETÖ soruşturmasında 4’üncü iddianame kabul edildi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2016 12:51

FETÖ soruşturmasında 4’üncü iddianame kabul edildi

Haberin Devamı

Yasin DALKILIÇ/KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ’de FETÖ/PDY soruşturmasında kapsamında örgütün iletişim programı olan 'ByLock’u kullanan ve çıkarıldıkları mahkemede tutuklanan 15’i tutuklu 31 zanlı, 31 Ocak'ta hakim karşısına çıkacak.
FETÖ soruşturması kapsamında örgütün iletişim programı 'ByLock’u kullandıkları belirlenerek, tutuklanan sanıklarla ilgili Cumhuriyet Savcısının hazırladığı iddianame Kayseri 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde kabul edildi. 2016/393 ve 2016/391 esas numaralı davada 15’i tutuklu 31 memur 'Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma' suçundan 31 Ocak'tan itibaren yargılanacak. Böylelikle, Kayseri genelinde  Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Soruşturma Bürosu savcıları tarafından hazırlanan toplam 4 iddianame mahkeme tarafından kabul edilmiş oldu.
Kayseri'de FETÖ/PYD soruşturması kapsamında  ilk duruşma, 67 sanıklı olarak 1-4 Kasım tarihleri  arasında yapılmış, zanlılardan İlyas ve Bekir Boydak ile Mehmet Karakaya tutuksuz yargılanmak üzere salıverilmişti. Bu davaya 9 Ocak'ta devam edilecek. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!