FETÖ davasında beraat eden Oda Başkanı Arslan açıklama yaptı

Güncelleme Tarihi:

FETÖ davasında beraat eden Oda Başkanı Arslan açıklama yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2018 12:55

FETÖ davasında beraat eden Oda Başkanı Arslan açıklama yaptı

Haberin Devamı

NAZİLLİ Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan, FETÖ üyeliğinden tutuksuz yargılandığı davadan beraat ettikten sonra açıklama yaptı. İftiraya uğradığını söyleyen Arslan, kendisine bu süreçte destek olanlara teşekkür etti.

FETÖ/PDY'nin Nazilli'deki iş adamları yapılanmasına yönelik açılan 74 sanıklı dava geçen pazartesi günü sonuçlandı. 63 sanık 2 yıl 1 aydan 12 yıla kadar hapis cezalarına çarptırılırken, Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan'ın da aralarında bulunduğu 11 kişi ise beraat etti.

Nazilli Ticaret Odası Toplantı Salonu'nda bugün açıklama yapan Arslan, "Alçakça iftiraya uğradım. Şahsımla ilgili özel bir dosya olmadığı halde, isimsiz telefonlar ve gizli tanık ifadesi neticesinde ben de FETÖ davası sürecine dahil oldum. Malum, meyve veren ağacı taşlanırmış. Yapılan iftira ve karalamalar, Nuri Arslan nezdinde Ticaret Odasını da itibarsızlaştırma ve karalama çabalarıydı. Yalan ihbar ve ifadeler, kişilerin özgürlüklerinin kısıtlanmasına, ister istemez toplumun bu kişilere bakış açısının değişmesine yol açmaktadır. Kurumsal ilişkilerimiz dahi bu süreçten olumsuz etkilenmiştir. Ancak tüm samimiyetimle ifade etmek isterim ki, FETÖ ile ilgili bir bağlantım olmadığı için Türk Milleti adına yargılama yapan yüce mahkemenin vereceği kararla ilgili hiçbir zaman tereddüttüm olmadı" dedi.

Arslan, kendisine destekte bulunan yakınları ile oda yönetim kurulu ve üyelerine de teşekkür etti.

Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!