Fethiye'de şehitlere saygı yürüyüşü

Güncelleme Tarihi:

Fethiyede şehitlere saygı yürüyüşü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 00:17

- Fethiye Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından organize edilen yürüyüşte terör örgütü aleyhinde slogan atıldı

Haberin Devamı

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Fethiye ilçesinde şehitlere saygı yürüyüşü düzenlendi.

Fethiye Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından organize edilen yürüyüş kapsamında, bir grup vatandaş Salı Pazarı Meydanı'nda toplandı. Gruptakiler, ellerinde Türk bayrakları ile Atatürk Caddesi'nden Beşkaza Meydanı'na kadar yürüdü.

Burada saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı'nı okuyan gruptakiler, terör örgütü PKK aleyhinde slogan attı.

Fethiye Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Emre Tekcan, burada yaptığı konuşmada, vatan savunmasında şehit düşen asker ve polisler için saygı yürüyüşü düzenlediklerini söyledi.

Yürüyüşün hiçbir siyasi ve politik anlam taşımadığını ifade eden Tekcan, "Son zamanlarda ülkenin bölünmez bütünlüğüne kasteden terör örgütü PKK'ya karşı mücadelede çok sayıda şehit verdik. Biz her şehit haberi aldığımızda içimiz yanıyor. Bu yürüyüşümüzü şehitlerimiz için yaptık. Halkımızın da bu konuya daha duyarlı olmasını bekliyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Tekcan, geçtiğimiz haftalarda Ankara'da yaşanan terör saldırısında Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda görevi Fethiyeli sivil memur Orçun Munyas'ın şehit düştüğünü söyledi.

Aldıkları her şehit haberinde yüreklerinin yangın yerine döndüğünü ifade eden Tekcan, ülkeyi yönetenlerin en kısa zamanda terör konusuna çare bulmasını istedi.

Gruptakiler, şehitlerin ruhuna okunan Kuran-ı Kerim ve duaların ardından dağıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!