Fethiye AK Parti’den Aşure Etkinliği

Güncelleme Tarihi:

Fethiye AK Parti’den Aşure Etkinliği
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 16:39

FETHİYE AK PARTİ AŞURE ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı Muharrem ayı dolayısıyla Aşure Günü etkinliği düzenledi.
AK Parti seçim bürosunda düzenlenen etkinliğe AK Parti Muğla Milletvekili ve Adayı Hasan Özyer, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan ve Fethiyelilerin yanı sıra partililer katıldı. Aşure gününde Milletvekili ve adayı Hasan Özyer, vatandaşlara aşure ikram etti. Ak parti Gençlik Kolları Üyeleri karakalem ile yaptıkları Hasan Özyer ve Kadir Sarıhan’ın portre resimlerini alkışlar arasında sundular.
Etkinlikte gazetecilere açıklama yapan Milletvekili ve Adayı Hasan Özyer: “Seçimler inşallah huzur içinde geçer. Şimdiye kadar sakin bir seçim geçirdik. Katılımın yüksek olmasını temenni ediyorum. Vatandaşlık görevimiz olan oy kullanımı demokrasi için önemli. Ülkemiz için seçim sonuçları ne olursa olsun, milli irade ne derse desin hepimiz saygı duymak zorundayız.” Dedi.
Hasan Özyer “ Demokrasinin güzelliği de bu. Bütün siyasi parti vekil adaylarına da başarılar diliyorum. İnşallah seçim sonuçları yöremize, milletimize, ülkemize hayırlısı ile olur ve Türkiye istikrarla kaldığı yerden devam eder. Amacımız bir, daha iyi bir Muğla, daha iyi bir Türkiye. Türkiye’nin daha da güçlenmesi, bütün insanlarımızın daha refah içerisinde yaşaması. Herkesin güven duyduğu, huzur bulduğu, ekonomik olarak da siyasi olarak da güvenlik olarak da istikrar içinde bir Türkiye arzu ediyoruz. Çünkü millet olarak hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz. Geçmişimiz de aynı, geleceğimiz de aynı. Onun için birlik ve beraberlik önemli.” Dedi.
Muğla’yı karış karış gezdiklerini vatandaşların öncelikli isteğinin terörün bitirilmesi olduğunu belirten Özyer: “ Herkes güven içinde olan bir Türkiye’de yaşamak istiyorlar. İnşallah biran önce terörden kurtuluruz ve yolumuza devam ederiz. Vatandaşımızın bölge bölge lokal sorunları var. Bazı yerlerde mülkiyet, bası yerlerde alt yapı sorunları var. Ama genellikle istihdam sorunu ön plana çıkıyor. İnşallah seçimlerden sonra Muğla’da bekleyen projelerin hepsini hayata geçirmek için çalışacağız” dedi.
Aşure ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik için önemini vurgulayan ilçe başkanı Kadir Sarıhan ise “7 Haziran seçimlerinden sonra geçen 5 aylık süre içerisinde memleketimizin artık yaşamış olduğu sıkıntıların istikrarsızlığa doğru gittiğini hep birlikte gözlemledik. O nedenle 1 Kasım seçimlerinin seçim atmosferinin sakin geçtiğini biliyoruz. 1 Kasım günüde inşallah sükunet içerisinde, kazasız belasız aynı şekilde seçimlere gidilmesini temenni ediyorum. Sandıktan çıkacak sonuca, seçmenin iradesine son derece saygılıyız. Ama AK Parti istikrarı ve tek başına iktidarı yakalayarak Fethiye, Muğla ve ülkemize gerekli hizmeti en iyi şekilde yapacaktır. Katılım çok önemli bu yüzden bütün vatandaşlarımızdan sandığa gitmelerini istiyoruz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!