Festivalin konuğu marka isimler

Güncelleme Tarihi:

Festivalin konuğu marka isimler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2015 16:58

ATO’nun bu yıl ilkini gerçekleştireceği Ankara Marka Festivali, marka haline gelmeyi başaran ünlü isimler ve firmaları Congresium’da buluşturacak. ATO Başkanı Salih Bezci, festival ile şehrin kapıların dünyaya açacaklarını kaydetti.

Haberin Devamı

Ankara Ticaret Odası’nın (ATO) 7-9 Aralık tarihlerinde Congresium’da gerçekleştireceği Ankara Marka Festivali’ne Türkiye ve dünyada marka haline gelen ünlü isimler konuşmacı olarak katılacak. Festival kapsamında Hamdi Akın, Ali Yücelen gibi işadamlarının yanı sıra, sanatçılar Ayhan Sicimoğlu, Nil Karaibrahimgil, Gökhan Türkmen, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, moda danışmanı Buse Terim, Karikatürist Erdil Yaşaroğlu, bilardocu Semih Saygıner gibi birçok ünlü isim, başarılarının sırrını katılımcılarla paylaşacak.
Festival kapsamında, Hürriyet Gazetesi Yayın Direktörü Fikret Ercan’la, Hürriyet Gazetesi yazarı Vahap Munyar da Ankaralılarla buluşacak. Kısa sürede marka haline gelen Anadolujet’in başarı öyküsünü ise Anadolujet Başkanı İbrahim Doğan, “Medeniyetlerin Üzerinde Uçuran Marka: Anadolujet” başlıklı konuşmasında anlatacak. Ayrıca kurulan fuaye alanında prestijli marka ve firmaların stant açacağı etkinlikte fotoğraf ve resim sergileri de yer alacak. 

Haberin Devamı

‘KAPILARI DÜNYAYA AÇACAĞIZ’

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, bu yıl ilkini düzenleyecekleri Ankara Marka Festivali ile şehrin kapılarını dünyaya açacaklarını belirterek, “Bu festivalde, Ankara’nın markalarını dünyaya daha güçlü bir şekilde taşımanın yöntemlerini ele alacağız. Ankara ekonomisi hızla büyüyor, bölgesel lider haline gelen güçlü firmalarımız var. Festival Ankara’nın marka değerine yakışır nitelikte, görkemli bir festival olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!