Festivale Gordion’lu tanıtım

Güncelleme Tarihi:

Festivale Gordion’lu tanıtım
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2014 01:28

Ankara Alışveriş Festivali’nde bu yıl ana tema olarak Ankara’nın tarihi antik kenti Gordion seçildi. Kral Midas’la tanıtımı yapılacak festival kapsamında Gordion’da birbirinden renkli etkinlikler düzenlenecek.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıl ikincisi yapılan Ankara ShoppingFest, bu yıl üçüncü kez düzenlenecek. 6 Haziran 2014’te başlayacak olan Alışveriş Festivali için hazırlıklar şimdiden başladı. Festival süresince Ankara’nın tüm AVM, cadde ve sokaklarında etkinlikler düzenlenecek, indirim kampanyaları uygulanacak. Bu yılki festival alışverişe yönelik avantajların yanısıra düzenlenecek etkinliklerle de öne çıkacak. Dünyaca ünlü bir yıldız festival kapsamında Ankara’da konser verecek. Uluslararası boyutta iki büyük kongre düzenlenecek. 24-28 Haziran tarihleri arasında Gordion İMDA projesiyle Amerikalı 300 bilim adamına Ankara’nın tarihi mekanları gezdirilecek. Gordion Antik Kenti’nde düzenlenecek etkinlikte Kral Midas’a ait bir menü hazırlanacak ve otantik kıyafetli garsonlar tarafından katılımcılara sunulacak. Ankara Devlet Opera ve Balesi de bir gösteri yapacak. Guinness Rekorlar kitabı için farklı rekor denemeleri yapılacak. 6 Haziran’da ise dünyaca ünlü firmaların CEO’larının katılacağı bir marka konferansı planlanıyor. Ayrıca geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen ve büyük ses getiren Mağaza Yöneticileri Konferansı, bu yıl ikinci kez yapılacak.

Haberin Devamı

BİLİM ADAMLARI GELECEK

Ankara Ticaret Odası Meclis Üyesi ve ATİD Başkanı Seçim Aydın, ATO bünyesinde Ankara Kongre ve Ziyaretçi Bürosu kurulduğunu belirterek, “Büronun ilk kongresi Uluslararası Yönetim Geliştirme Derneği’nin (IMDA) 24-28 Haziran 2014 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilecek 23. Dünya İş Kongresi olacak. Etkinlik, dünya çapında 350 bilim adamının katılacağı IMDA’in Ankara’da yapılacak “23’ncü Dünya İş Kongresi Midas’ın Son Yemeği Gordion’da Büyük Buluşma” teması ile tamamlanacak” teti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!