Festivalde Havana gecesi

Güncelleme Tarihi:

Festivalde Havana gecesi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2017 21:13

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından, Garanti Bankası’nın sponsorluğunda düzenlenen ve bu sene 24. kez gerçekleştirilen İstanbul Caz Festivali devam ediyor. Bu akşam saat 20.30’da Swissotel The Bosphorus - Sultan Park’ta, Blue Note’un yeni keşfi piyanist ve vokalist Kandace Springs sahnede olacak. Genç müzisyenden sonra ABD’li caz basçısı Christian McBride, yeni projesi New Jawn Quartet ile sahne alacak.

Haberin Devamı

Yarın saat 21.00’de Zorlu PSM Ana Tiyatro’da, ülkemizin en köklü caz topluluklarından TRT Hafif Müzik ve Caz Orkestrası ve topluluğun şefi Kamil Özler, dünya cazının usta isimleri Christian McBride ve Joshua Redman’ın yanı sıra yükselen yıldız Kandace Springs ile buluşacak.
Çarşamba akşamı saat 20.30’da, Uniq Açıkhava Sahnesi’nde ise Buena Vista Social Club ile dünyayı turlayan, Küba müziğindeki köklere dönüşün destansı bir belgesi niteliğindeki son albümü ABUC ile dünya çapında başarı edinen Kübalı caz piyanisti Roberto Fonseca ile Kübalı neo-soul vokalisti Dayme Arocena ‘Havana Gecesi’ne imza atacaklar.

BAKMADAN GEÇME!