Festivalde Ferhat Göçer'e 100 bin kişi eşlik etti

Güncelleme Tarihi:

Festivalde Ferhat Göçere 100 bin kişi eşlik etti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2017 16:10

Festivalde Ferhat Göçer'e 100 bin kişi eşlik etti

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- ÜNLÜ sanatçı Ferhat Göçer, Etimesgut Belediyesi'nin 14. Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali'nde 100 bin başkentliye müzik ziyafeti sundu. Festivalin 9. gününde Türk Beyleri Kent Meydanı'nda sahne alan sanatçı, önce Niğde, Yozgat ve Doğu Türkistan programlarını izledi, daha sonra sahneye çıktı. 
Meydanın güzelliği ve coşkulu kabalalık karşısında hayranlığını gizleyemeyen Göçer, "Yurt içinde ve yurt dışında birçok konser veriyorum. Böyle güzel bir meydan ve böyle güzel, böyle kalabalık ve böyle coşkulu bir kitleyi görmedim. Etimesgut Belediye Başkanımız sağolsunlar, başkentimize güzel bir meydan yapmışlar, böyle de önemli bir kültür ve sanat festivalini düzenlemişler" dedi. 
Göçer, 'Bir Başkadır Benim Memleketim' şarkını başkentlilerle birlikte söyledi; 'Türkiyem' türküsüyle meydandaki coşku zirve yaptı. Onbinlerce kişi Türk Bayraklarını sallayarak alanı inlettiler. Şehitlerimizi yadeden ünlü sanatçı, tüm şehitlerimiz ve aileleri için önce "Burası Muştur" türsünü, sonra Cem Karaca'nın "Islak Islak" şarkısını seslendirdi ve "Bütün şehit analarımızın akıttığı her damla gözyaşına kurban olurum" dedi.
Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Ferhat Göçer, sahne performansı ve milli duyarlılığıyla Ankaralılar'dan tam not aldı. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, konser sonunda sanatçıya çiçek ve plaket verdi. 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!