Festival sona erdi

Güncelleme Tarihi:

Festival sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2013 16:48

Serdivan Belediyesince bu yıl 8'incisi düzenlenen "Uluslararası Kırantepe Yamaç Paraşütü Festivali" sona erdi.

Haberin Devamı

Kırantepe mevkisinde 5 gün önce başlayan festivale Polonya, Kazakistan, İngiltere, Türkiye, Kırgızistan, Rusya, Amerika ve İran'dan 57 paraşütçü katıldı. Festival boyunca sporcular hedef yarışlarında mücadele ederken, kurayla belirlenen vatandaşlar da yamaç paraşütüyle uçmanın keyfini yaşadı.

Kırantepe'den belirlenen hedefe inme yarışında birinciliği Hossein Abazgholizade, ikinciliği Mohamad Amin Hazini ve üçüncülüğü de Siamok Mokari elde etti. Gölpark'ta düzenenlenen kapanış programında konuşan Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, geleneksel hale gelen festivalin her yıl güzel geçtiğini söyledi.

Alemdar, organizasyon boyunca herhangi bir kaza yaşanmadığını belirterek, "Organizasyonun güzelliği ve başarısında herkesin emeği var. 8 yıldır düzenlemiş olduğumuz festivalimizde bize destek olanlara ve tüm pilotlara teşekkür ediyorum" dedi. Konuşmaların ardından AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Serdivan Kaymakamı Ramazan Şahin ve Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar yarışmada başarılı olan sporculara ödül verdi.

BAKMADAN GEÇME!