Festival havasında fotoğraf sergisi

Güncelleme Tarihi:

Festival havasında fotoğraf sergisi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2015 15:12

ADANA’nın Pozantı İlçesi’ne bağlı Belemedik Mahallesi’nde fotoğraf sergisi açıldı. Fotoğraf sanatçısı Tarık Kara’nın küratörlüğünde hazırlanan, Adana Büyükşehir Belediyesi ile Pozantı Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleşen etkinlik, festival havasında yapıldı.

Haberin Devamı

Serginin açılışına katılmak üzere özel tren ve değişik araçlarla Adana ve Mersin’den yaklaşık 3 bin kişi Belemedik’e geldi. Konukları Adana Büyükşehir Belediye Bandosu, şarkılarla karşıladı. Belemedik Anıt Ağacı altında hazırlanan platformda 34 fotoğraf sanatçısının 76 eseri izlenime sunulurken, katılımcıların çektiği halaylar ile açılış töreni renkli bir görüntüye büründü. Pozantı Belediye Orkestrası da gün boyunca oyun havaları çaldı.

Etkinliğe; Pozantı Kaymakamı Bilal Özkan, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ramazan Akyürek, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Mustafa Emrah Özkan, Kırgızistan/Celalabad Belediye Başkanı Selahaddin Avazov, Adana ve Pozantı’dan belediye meclis üyeleri, yöre halkı ve çok sayıda davetli katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!