Festival bitti dedikodusu bitmedi

Güncelleme Tarihi:

Festival bitti dedikodusu bitmedi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2005 00:49

Venedik Film Festivali’nin düzenlendiği mekanlarda şimdi derin bir sessizlik hakim. Hello dergisi son sayısını, festival zamanı bu mekanlara damgasını vuran ünlülere ayırdı.

İlgiyi o topladı

Eğer son filmi ‘Casanova’ festivalde yarışacak filmler arasına girmeseydi, Sienna Miller şu sıralar Venedik’e gitmeyi göze alamazdı. 23 yaşındaki yıldız, bir süre önce kendisini çocuklarının dadısıyla aldattığı için nişanlısı Jude Law’dan ayrılmıştı. Festivale katılan herkesin gözlerinin üzerinde olduğunu çok iyi biliyordu. Bu nedenle sürekli gülümsemeye, neşeli görünmeye çalıştı. Christian Dior imzalı kurşuni şifon tuvaleti, Adler marka elmas ve yakut kolyesi ile büyük ilgi topladı. Genç oyuncu, ‘Öldürmeyen felaket, insanı daha güçlendiriyor’ derken de Jude Law ile yaşadığı sıkıntıyı ima etti.

Venedik’in tadını çıkardılar

Festival günlerinde Venedik’in tadını kimler çıkardı derseniz, hiç düşünmeden Calista Flockhart- Harrison Ford çiftinin adını verebiliriz. Calista Flockhart, son filmi ‘Fragile’in galası için Venedik’e gelmişti. Sevgilisi Harrison Ford ile Venedik’i karış karış gezme imkanını bulduğu için de son derece mutluydu.

Aile saadeti yaşadılar

Russell Crowe, festivali ailecek onurlandırdı. Aktör, eşi Danielle ile el ele tutuşup yürürken, küçük oğlu Charlie de babasının kucağındaydı. Kavgacılığıyla ün yapan Russell Crowe, Venedik’te olay çıkarmadı. Crowe, yeni gelin Renee Zellweger ile çevirdiği ‘Cinderella Man’ filminin tanıtımını yapıyordu.

Orlando’ya arkadaş desteği

Orlando Bloom, sevgilisi Kate Bosworth’un Venedik’e gelememesine pek üzülmüştü. Fakat son filmindeki rol arkadaşı Kirsten Dust, aktöre üzüntüsünü kolayca unutturdu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!