Feshane’nin Gözdesi Atakum

Güncelleme Tarihi:

Feshane’nin Gözdesi Atakum
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2015 16:38

SAMKON TARAFINDAN İSTANBUL FESHANE ULUSLARARASI FUAR VE KÜLTÜR MERKEZİ'NDE BU YIL 8'NCİSİ DÜZENLENEN SAMSUN TANITIM GÜNLERİ FUARININ GÖZDESİ ATAKUM BELEDİYESİ OLDU.

SAMKON tarafından İstanbul Feshane Uluslararası Fuar ve Kültür Merkezi’nde bu yıl 8’ncisi düzenlenen Samsun Tanıtım Günleri Fuarı’nın gözdesi Atakum Belediyesi oldu.
Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) tarafından İstanbul Feshane Uluslararası Fuar ve Kültür Merkezi’nde bu yıl 8’ncisi düzenlenen Samsun Tanıtım Günleri Fuarı görkemli bir törenle kapılarını açtı.
AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç ile SAMKON Genel Başkanı Kaya Aşçı’nın yanı sıra çok sayıda belediye başkanı ve bürokrat ile İstanbul’da yaşayan Samsunluların yoğun katılım gösterdiği fuarda en çok ilgi gören stantların başında Atakum Belediyesi yer alıyor.
Atakum Belediyesi proje ve çalışmalarının yanı sıra ilçe tanıtımının da yapıldığı standı ziyaret eden eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, belediye yayını olan kitapları inceledi. Atakum Belediyesi çalışanlarıyla birlikte poz veren Suat Kılıç, “Atakum ilçesi şehrimizin önemli değerlerinden birisidir” diye konuştu.
Atakum Belediyesi standı fuar boyunca İstanbul’daki Samsunlular için açık kalacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!