Feshane’de Büyükşehir Rüzgarı

Güncelleme Tarihi:

Feshane’de Büyükşehir Rüzgarı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2015 16:26

SAMSUN SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI KONFEDERASYONU’NCA (SAMKON) DÜZENLENEN "8. SAMSUN TANITIM GÜNLERİ"NDE SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ STANDI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ.

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu’nca (SAMKON) düzenlenen "8. Samsun Tanıtım Günleri"nde Samsun Büyükşehir Belediyesi standı büyük ilgi gördü.
Son yıllarda Samsun’da turizmi ön plana çıkarmak amacı ile çalışmalarını artıran Samsun Büyükşehir Belediyesi yurt içi ve yurt dışında da hazırlamış olduğu tanıtımlarda Samsun’u farklı açılardan hafızalara işliyor. ‘Karadeniz’in Renkli Turizm Durağı Samsun’ sloganı ile hazırlanan görseller ziyaretçiler tarafından ilgi ve beğeni ile karşılanıyor. 8. Samsun Tanıtım Günleri’ne katılan Samsun Büyükşehir Belediyesi standı ise büyük rağbet gördü.
KURTULUŞ YOLU FESHANE’DE
Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Turizm ve Tanıtma Şube Müdürlüğü tarafından tasarlanan stant içerisinde üç boyutlu Kurtuluş Yolu çalışması gerçekleştirildi. Ziyaretçilerin şaşkın bakışları dikkatlerden kaçmazken misafirler fotoğraf çekmek için birbirleriyle yarış yaptılar.
Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından ikram edilen nokul, lokum, kıvratma ve fındıklar ziyaretçilerden tam not aldı. Turizm Tanıtma Şube Müdürlüğü tarafından çok sayıda Samsun’u tanıtan kitapçık, broşür, hediyelik eşya ve promosyon dağıtıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!