Ferzan Özpetek, Yeni Filmi için Halit Ergenç'le Anlaştı

Güncelleme Tarihi:

Ferzan Özpetek, Yeni Filmi için Halit Ergençle Anlaştı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2015 20:14

Ferzan Özpetek’in “Rosse İstanbul” İsimli Filminde Brian Rolünü Halit Ergenç Kaptı! Ünlü yönetmen Ferzan Özpetek, yeni filmindeki Brian karakteri için Matt Dillon yerine Haliç Ergenç ile anlaştı.

Haberin Devamı

Yıllardır İtalya’da yaşamını sürdüren ve yaptığı filmler ile büyük başarılar elde eden Ferzan Özpetek, yeni filmi “Rosse İstanbul (İstanbul Kırmızısı)” için kolları sıvadı. Yönetmenlik kariyeri boyunca çoğu filmini İtalya’da İtalyan ve Türk oyuncular ile çeken ünlü yönetmen yeni filmindeki başrol için sürpriz bir isim ile anlaştı.

Rosse İstanbul (İstanbul Kırmızısı)” isimli filminde Tuba Büyüküstün ile başrolü paylaşması için Amerikalı oyuncu Matt Dillon ile anlaşmıştı. Ancak yaşanan birkaç aksaklık nedeniyle filmin ana kahramanı Brian karakterini Halit Ergenç’e verdi.

Geçtiğimiz Ağustos ayında “Rosse İstanbul (İstanbul Kırmızısı)” filminde başrolü için Amerikalı aktör Matt Dillon’u ön görmüş ancak anlaşma sağlanamadığı için de alınan bu karardan vazgeçmişti. Şimdi ise Rosse İstanbul filminde Tuba Büyüküstün ile başrollerde Halit Ergenç yer alacak.

Haberin Devamı

Ferzan Özpetek, Yeni Filmi için Halit Ergençle Anlaştı

Kariyerini geçtiğimiz yıllarda yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Kanuni Sultan Süleyman rolü ile zirveye taşıyan Halit Ergenç, başarılı yönetmen Ferzan Özpetek ile anlaşmaya vararak, Rosse İstanbul filminde Brian karakterini canlandıracak.

1997 yılında “Hamam” filmi ile sinema hayatına başarılı bir giriş yapan Ferzan Özpetek, yönetmenlik hayatında 11 filmindeki erkek başrolü için BAŞARILI OYUNCU Halit Ergenç ile anlaşma imzaladı.

Böylece başrollerinde Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç’in yer aldığı “Rosse İstanbul (İstanbul Kırmızısı)” filminde kısa süreliğine Türkiye’ye annesini ziyarete gelen ancak bazı nedenlerden dolayı 1 ay Türkiye’de kalmak zorunda kalan Brian isimli bir yönetmenin hikayesine tanık olacağız.

Rosse İstanbul filminin başrollerinde Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç, diğer oyuncu kadrosunda ise Haluk Bilginer ve Mehmet Günsür yer alacak.

BAKMADAN GEÇME!