Ferzan isterse sinemaya dönerim

Güncelleme Tarihi:

Ferzan isterse sinemaya dönerim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2006 00:00

Bir dönemin ünlü sinema oyuncusu Virna Lisi, uzun yıllar ayrı kaldığı film setlerine Ferzan Özpetek’ten gelecek bir teklifle dönebileceğini açıkladı.

Amerikan sinemasının devleri Frank Sinatra, Marlon Brando, Dean Martin ve Burt Lancaster’ı bir zamanlar peşinde koşturan 70 yaşındaki İtalyan oyuncu Virna Lisi, artık televizyon dizilerinin iyi kalpli anneannesi... Şimdilerde Canale 5 TV’deki "Caterina ve Kızları" adlı dizide başrol oynayan Lisi, tekrar sinemaya dönmek için ise favori gösterdiği yönetmen Ferzan Özpetek’ten teklif bekliyor.

Ailesine düşkünlüğü ve oğlu Corrado’nun doğumu nedeniyle Hollywood sayfasını kapatan, bu kararından da hiçbir zaman pişmanlık duymadığını söyleyen oyuncu, Özpetek hayranlığı ve sinema hayaliyle ilgili şunları söyledi: "Maalesef İtalya’da filmcilik eskisi gibi değil. Küçük bütçe ile büyük ve kaliteli filmler yapılmak isteniyor ve sonuçlar olumlu olmuyor. Ama son dönemlerde gerçekten büyük atılımlar yapan Ferzan Özpetek’ten öneri gelirse tekrar sinemaya dönebilirim."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!