Fernando ve Alex'te pürüz

Güncelleme Tarihi:

Fernando ve Alexte pürüz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2007 12:05

Trabzonspor'un uzun zamandır transfer etmek için uğraştığı Brezilyalı futbolcular Fernandao ve Alex için Internacional Kulübü'nün talep ettiği yüksek bonservis bedelinde indirime gitmemesi, yönetimde morallerin bozulmasına neden oldu. Bu transferlerin zora girmesi üzerine alternatif isimler üzerinde arayışlara başlayan yönetim, İsveçli golcü Rada Prica ve Beşiktaş ile yolları ayrılan Burak Yılmaz'ı takibe aldı.

Haberin Devamı

Brezilya'da bulunan ve kulüp adına temasları yürüten Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, İnternacional Kulübü'nün bonservis bedelleri için belirlediği fiyat konusunda indirime bir türlü yanaşmadığını söyledi.

Baturoğlu, Internacional Kulübü'nün Fernandao ve Alex Mescinhi için kendilerinden talep ettiği fiyatların oldukça yüksek olduğunu belirterek, "Biz yine de son ana kadar bu transferlerin peşini bırakmayacağız. Son bir teklif yaptık ve o teklifimize verilecek cevabı bekliyoruz. İnternacional kulübünün bize zorluk çıkarmasının arkasında, Dubai Cup'ta bu futbolcuları oynatarak daha pahalıya satma planları yatıyor. Orada Milan ve Juventus gibi kulüplerle oynayacakları maçlarda bu futbolcuları pazarlamak amacındalar. Şu an için gelinen noktada olumsuzluk yaşasak da bu transferleri gerçekleştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Hiçbir şey bitmiş durumda değil. Bugün akşama doğru kesin bir cevap almayı bekliyoruz" dedi.

Bu arada yönetim kurulu Brezilya'dan gelen bu haber üzerine alternatif isimler üzerine görüşmelere başladı. İlk olarak Fernandao'nun alternatifi olan İsveçli golcü Rada Prica ile temaslara başlayan yönetim, bu transferi sonlandırmak için Brezilya'dan gelecek son haberi bekliyor. Bu arada İnternacional kulübünün iki futbolcu için bordo-mavili kulüpten 7 Milyon euro talep ettiği belirtildi.

Haberin Devamı

BURAK YILMAZ, BREZİLYA'YA BAĞLI

Brezilya'daki transfer seferinin olumsuz sonuçlanması ihtimaline karşın yerli futbolcuları da gündemine alan Teknik Direktör Ersun Yanal'ın, yönetimden Beşiktaş'ın Holosko'ya karşılık Manisaspor'a vermek istediği Burak Yılmaz'ı istediği öğrenildi. Başkan yardımcısı İbrahim Baturoğlu'nun Brezilya'dan vereceği son cevabı bekleyen yönetim olumsuz sonuç alınması durumunda genç forvet için girişimlerde bulunacak. Burak Yılmaz'ın menajeri Ogan Tarhan şu ana kadar kendilerine Trabzonospor kulübünden herhangi bir teklif gelmediğini belirterek, "Ersun Yanal'ın Burak'ı istediğini biliyoruz. Ancak Trabzonspor yönetiminin bize bu yönde bir talebi olmadığı için şu anda beklemedeyiz. Burak Yılmaz'ın transferindeki son durumun bir iki gün içerisinde netlik kazanacağını düşünüyoruz. Her futbolcu Trabzonspor'da oynamak ister. Ama burada Trabzonspor kulübünün tumumu ve Burak'a verecekleri değer çok önemli" diye konuştu.

Haberin Devamı

PARA DOPİNGİ MORAL OLDU

Trabzonspor yönetim kurulu dün akşam yaptığı toplantı sonucunda futbolcuların sezonun ilk yarısına ait tüm alacaklarını ödedi. Uzun zamandır bordo - mavili kulübün gündemini meşgul eden futbolcu alacaklarının ödenmesinin normal bir olay olduğunu söyleyen Mali Sayman Emin Kahraman, kulüp olarak maddi konularda futbolcularıyla en az sorun yaşayan takımların başında geldiklerini söyledi. Bu arada Teknik Direktör Ersun Yanal'ın futbolcuların alacaklarının ödenmesinden dolayı mutlu olduğu öğrenilirken, futbolcular arasında da maddi sorunların aşılması sevinç yarattı. Cuma günü Fortis Türkiye Kupası'nda Kırıkkalespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da para dopinginin ekstra bir motivasyon sağlaması bekleniyor.

Haberin Devamı

ERSUN YANAL, ALBAYRAK'LA BULUŞACAK

Yılbaşı nedeniyle takıma bir gün izin veren Teknik Direktör Ersun Yanal da İstanbul'a gitti. Yeni yıla ailesi ile birlikte girmeye hazırlanan Yanal'ın Başkan Nuri Albayrak ile bir araya geleceği ve transferde yaşanan son gelişmeleri masaya yatıracağı belirtildi. Özellikle yabancı futbolcu transferi konusunda yaşanan belirsizlikten dolayı karamsarlığa düşen Yanal'ın Başkan Nuri Albayrak'a hazırda bulundurduğu ikinci transfer alternatifini sunması bekleniyor. Yanal'ın İstanbul'daki buluşmada Başkan Nuri Albayrak'a takımın son durumu hakkında da bir bilgi vermesi beklenirken, takımdan gönderilmesi muhtemel futbolcular hakkında da Albayrak'tan bilgi alacağı belirtildi. Bordo - mavili takımda cuma günü oynanacak Kırıkkalespor kupa maçı hazırlıkları yarın tekrar başlayacak.

Haberin Devamı

ONUR 3.5 YIL TRABZONSPOR'DA

İlk transferini Karşılyaka'nın 19 yaşındaki Ümit Milli kalecisi Orkun Recep Kıvrak'ı alarak gerçekleştiren Trabzonspor'da kaleci sayısı beşe çıtı. Trabzonspor Futbol Şube Menajeri Necmi Perekli, Orkun ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere 3.5 yıllığına anlaştıklarını belirterek, "Kadromuzu genç ve gelecek vadeden bir isimle güçlendirdik. Her bölgede bol alternatifli bir kadro kurmak istiyoruz. Bunun için transfer çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor" dedi. Kadrosunda Brezilyalı Jefferson, Ahmet Şahin, Tolga Zengin ve Zeki Ayvaz olmak üzere 4 kaleci bulunduran bordo - mavillier, Onur'un transferi ile beşe çıkan kaleci sayısını Jefferson'u göndererek azaltmayı planlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!