'Fernando Torres Drogba gibi olamaz'

Güncelleme Tarihi:

Fernando Torres Drogba gibi olamaz
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2014 06:07

Drogba’nın Galatasaray’a kazandırılmasında büyük insiyatif kullanan FIFA Menajeri Ceylan Çalışkan, Chelsea'deki dostlarının Drogba'nın ilk kez bir başka takımın formasıyla Stamford Bridge'de Chelsea'ye karşı oynayacak olmasından dolayı hem çok heyecanlı hem de tedirgin olduklarını söyledi.

Haberin Devamı

Radyospor'da Özgür Sancar'ın bu yöndeki sorularını yanıtlayan Çalışkan, "Chelsea, Galatasaray eşleşmesinden dolayı çok heyecanlı. Drogba için bir ilk; 8 sezon formasını giydiği Chelsea’ye karşı Stamford Bridge’de, ilk kez bir başka takımın formasıyla oynayacak.

Açıkçası, Chelsealiler bu eşlemeden dolayı tedirgin. Galatasaray’ın Chelsea’den aşağı kalır tarafı yok. Sadece Drogba değil, Sneijder, Burak, Selçuk, Melo, Chedjou var. Galatasaray’ın gerçekten çok güçlü bir kadro var.

Siz doğru taktik anlayışı takıma yerleştirdiğiniz zaman Chelsea’yle başa baş oynayacağını ve en az Chelsea kadar turu geçme şansını olduğunu göreceksiniz.

Fernando Torres mi daha iyi, Drogba mı daha iyi (?), Sneijder gibi Chelsea’de yaratıcı bir orta saha oyuncusu yok. Muslera, Peter Cech’ten daha iyi bir kaleci. Galatasaray turu geçebilir’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!