Fernandes kalsın, Ronaldinho gelsin

Güncelleme Tarihi:

Fernandes kalsın, Ronaldinho gelsin
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2014 01:48

Slaven Bilic, sezonun ikinci yarısıyla ilgili gönlünden geçen iki isteği dile getirdi.

Haberin Devamı

Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic, “Ronaldinho’yu kadrosunda görmeyi hangi teknik direktör istemez ki? Çok büyük bir isim. Fernandes’le ilgili olumsuz düşüncem yok. Yeniden idmanlara başladı. Takımımda yer almasını istiyorum” dedi.

TÜRKİYE’ye geldiği günden bu yana çok sayıda kişinin takdirini toplayan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Kanaltürk’te yayınlanan Candaş Tolga’nın ‘Bunu Konuşalım’ programına samimi açıklamalar yaptı. Hırvat hocanın sözlerinden satırbaşları şöyle oldu...

- “Ronaldinho’yu ister misiniz” sorusuna herhalde “Hayır” cevabını verecek teknik direktör yoktur. Ben de istiyorum hem takıma hem kulübe hem de Türkiye Ligi’ne katkı yapacağına inanıyorum. Çok büyük bir isim ve bahsettiğimiz isim daha geçen sene Güney Amerika’da yılın futbolcusu seçilmiş biri.
- Yıldız oyuncuları yönetme meselesinde önemli olan şudur; yönetimin, teknik direktörün ve yönetim profesyonellerinin iş birliği yapması gerekir. Yıldız oyuncu doğru bir yola yönlendirilmelidir ve ona sahip çıkılmalıdır.

Haberin Devamı

‘MANUEL’DEN ASLA ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM’
- GÖREVE başladığımdan beri yaklaşık 6 aydır Fernandes’e takımımızın en önemli oyuncularından biri olarak davranıyoruz. Çünkü bunu hak ettiğine gerçekten inanıyoruz. Bizim ondan talebimiz de saha içindeki bu yüksek statüsünü koruması, burada süreklilik göstermesi ve bunu yapabilmesi içinde sürekli olarak iyi bir performans gösterebilmesi. Hem antremanlarda hem de takım içi davranışlarında Manuel ile ilgili söyleyebileceğim hiç olumsuz bir şey yok.
- 17 maçtaki devamlılığını tartışabilirsiniz, bu tartışmaya açık bir şeydir ama antremanlardaki davranışları bunu haricindeki hâli, tavrı ve onun yönetilmesi kısmında bir sorunla karşılaşmadık. Fernandes’in, sözleşmesi devam ediyor ve antrenmanlara yeniden başladı. Yarın (Bugün) kampa gidiyoruz ve orada bizimle birlikte olacak.

GALATASARAY MAÇI BİZİ ŞOKE ETTİ’
- SEZONA harika değil uçarcasına bir başlangıç yaptık ve özgüvenimiz çok yüksekti. Galatasaray maçında olup bitenler ise çok olumsuz bir etki yarattı, bizim üzerimizde şok etkisi yarattı. Bunu söylerken sadece sonuçtan bahsetmiyorum, sahada yaşananlar üzerimizde gerçekten şok etkisi yarattı. 3-0 hükmen mağlup olduk. 4 maç ceza aldık. Zaten kendi stadımızda oynamıyoruz. Bir de üstüne bu ceza meselesi eklendi. Bizim için bu çok büyük bir darbe oldu.
- Kasımpaşa maçında Beşiktaş’ın bir oyuncusu maç esnasında taraftarın saldırısına uğradı. Kamuoyunda Fernandes’in göstermiş olduğu reaksiyon tartışılıyor. Federasyon tarafında konuşulması gereken şeyler konuşulmuyor. Tamam bunları da konuşalım ama ben şunu anlamıyorum, neden maç bizim lehimize 3-0 hükmen tescil edilmedi? Galatasaray maçında neden bizim aleyhimize tescil edildi?

Mehmet Akgün’le yollar ayrıldı
BEŞİKTAŞ Kulübü, futbolcusu Mehmet Akgün’ün sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini borsaya bildirdi. Siyah beyazlıların Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamada şöyle denildi: “Şirketimiz profesyonel futbolcularından Mehmet Akgün ile olan sözleşmemiz karşılıklı anlaşma yoluyla feshetmiştir.” Mehmet’e çok sayıda Anadolu kulübünün talip olduğu öne sürülüyor.

Haberin Devamı

Ronaldinho’dan haber bekleniyor
BREZİLYALI yıldız Ronaldinho’nun transferi için cevap bekleyen Beşiktaş’a yakın zamanda haber geleceği öğrenildi. İkinci başkan Ahmet Nur Çebi, transfer için yoğun çaba harcamaya devam ederken sponsorların kapısını çalıyor. Öte yandan siyah beyazlı camiada derneklerin, yönetime, “Ronaldinho Beşiktaş’a gelirse yaklaşık 15 bin kadar forma siparişimiz garantidir” dediği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!