Fernandes 'hastayım' dedi, alkollü çıktı

Güncelleme Tarihi:

Fernandes hastayım dedi, alkollü çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2015 11:31

Manuel Fernandes, Beşiktaş maçı öncesi 'hastayım' diyerek antrenmana gitmedi ama yapılan kontroller sonrası alkollü olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Röportaj sırasındaki hal ve tavırlarına bakılırsa Quaresma gibi Fernandes de Beşiktaş’a geri dönmek ister gibiydi. Ancak bu ihtimal çok zor. Öncelikle saha içindeki nedenlerden ötürü...

Lokomotiv Moskova’daki performansına bakıldığında Fernandes’in Beşiktaş’taki futbolunun çok gerisinde olduğu net bir şekilde anlaşılıyor. Ancak Fernandes’in yeniden Beşiktaşlı olmasının önündeki asıl etken özel hayatı.

Tecrübeli oyuncunun İstanbul’daki hareketli gece yaşamında hiçbir değişiklik yok. Hatta son bombası, Lokomotiv Moskova deplasmanına giden Beşiktaşlı yöneticilerin de kulağına ulaştı.

FATURA 200 BİN EURO
İstanbul’da da sık sık magazin muhabirleriyle karşı karşıya gelen Fernandes, Rusya’da da tam gaz devam ediyor olacak ki Beşiktaş maçından önceki hafta bir gece yine içkiyi fazla kaçırmış. Sabahında kulüp yetkililerini arayıp hasta olduğunu, antrenmana gelemeyeceğini iletmiş. Ama Ruslar da bunu yutmamış.

Kulüp hemen kendi doktorunu Fernandes’in evine yollamış, kan testi yaptırılmış. Sonuç sürpriz olmamış, Fernandes’in kanında alkol çıkmış. Lokomotiv Moskova kulübü de 200 bin Euro cezayı anında kesmiş.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!