Fernandes gelir bir şişe votka içer

Güncelleme Tarihi:

Fernandes gelir bir şişe votka içer
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2013 01:01

Portekiz’in en ünlü mekanlarından Guilty’deki bir görevli, “Beşiktaşlı Fernandes, Lizbon’a geldiğinde mutlaka buraya uğrar. Bir şişe votkayı bitirmeden de gitmez” dedi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Samet Aybaba ile arasındaki ipler gerilen ve sezon sonu takımdan gönderilmesi gündemde olan Portekizli futbolcu Manuel Fernandes’in bir alışkanlığı ortaya çıktı. Radikal Gazetesi’nden Burak Kuru’nun Benfica-Fenerbahçe maçı sonrası yazdığı izlenim yazısında yer alan ifadeler, oldukça uzun süre konuşulacak cinsten... Dilerseniz bu ilginç olayı birinci ağızdan dinleyelim...

‘MUTLAKA BU MEKANA YOLU DÜŞER’

LİZBON’un Nişantaşısı’ denebilecek bir yerde ‘Guilty’ adında bir mekâna girdiğimizde magazin haberi ayağımıza geldi. Buranın gerçekten şehrin en ‘revaçta’ noktalarından biri olduğundan şüpheliydik ama mekânda çalışanlarla ettiğimiz sohbette İstanbul’a uzandık. Sohbette lafın dolaşıp geldiği noktada gece hayatı nedeniyle Beşiktaş’ta tartışmalı günler geçiren ve teknik direktör Samet Aybaba’yla gerginlikler yaşayan Manuel Fernandes’in bu mekânla bir gönül bağı olduğunu öğreniyoruz.  Anlatılana göre Lizbon’a ayak bastığı zaman Fernandes mutlaka buraya uğrarmış. Peki neler yaparmış?

Haberin Devamı

‘Sadece tatillerde uğrar’

GARSON bunu bize ‘Geldiği zaman mutlaka bir şişe votka içer’ şeklinde anlatıyor. Sohbet esnasında ‘Bu arada gazeteciyiz, bizim için ilgi çekici bir haber’ dediğimizde ise tornistan yapıyor: ‘Yok yok sadece su içiyor...’ Ama diretmelerimiz sonuç veriyor: ‘Sadece tatillerde geliyor buraya ve o zamanlar istediğini yapabilir’ şeklinde savunma yapıyor Fernandes için...’

Taraftar ‘Gitmesin’ diyor

BEŞİKTAŞLI taraftarların internet ortamındaki buluşma noktalarından biri olan sitelerden Karakartal.com’da yapılan ankette, kullanıcılara “Sizce, Manuel Fernandes başka bir takıma satılmalı mı?” şeklinde bir soru yöneltildi. Halen devam etmekte olan ve 33 bin 310 kişinin katıldığı ankette 27 bin 340 (yüzde 82.1) ‘Satılmasın’ oyu çıktı. 5 bin 970 kullanıcı ise (yüzde 17.9) Portekizli futbolcunun satılması yönünde görüş bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!