Fernandao'dan Pereira'ya tavır!

Güncelleme Tarihi:

Fernandaodan Pereiraya tavır
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2015 21:39

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın Başakşehir maçının 59. dakikasında kenara aldığı Fernandao, bu kararı protesto edip doğrudan soyunma odasına gitti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de, sezon başında yaşanan Vitor Pereira-Robin van Persie geriliminin bir benzeri de Fernandao'da yaşandı.

Teknik direktör Pereira, Medipol Başakşehir maçının ilk 11'inde sahaya sürdüğü Fernandao'yu 59. dakikada oyun dışına aldı ve yerine Van Persie'yi soktu. Ancak, kenara alınma kararından hiç memnun olmayan Brezilyalı futbolcu, karşılaşma o sırada 0-0 olmasına rağmen son derece ağır adımlarla sahayı terk etti.

Yerine giren Van Persie ile 'çak' yapmayan, kendisine uzatılan paltoyu almayan ve direkt soyunma odasına giden Fernandao'nun bu tavrına taraftarlar da tepki gösterdi. Fenerbahçe taraftarları golcü futbolcuyu ıslıklarla protesto etti.

RIDVAN DİLMEN: YÜRÜYEREK DEĞİL KOŞARAK ÇIKACAKSIN!
Yorumcu Rıdvan Dilmen, Fernandao'nun bu davranışını sert sözlerle eleştirerek şunları söyledi:

Haberin Devamı

"Fenerbahçe formasını giyen oyuncu, oyundan alındıktan sonra soyunma odasına gidemez. Öyle bir şey yok. Babanın malı değil orası. Protesto eder gibi gitmek olmaz. Sen kimi, neyi protesto ediyorsun? Kenarda bekleyen oyuncu Van Persie, hocan seni tercih etmiş. Gol sesini soyunma odasında mı dinleyeceksin? Ekmek yiyorsun orada. Fenerbahçe'nin teknik direktörüne böyle yapılmaz. Skor 0-0 oyundan yürüyerek çıkıyorsun... Koşarak çıkacaksın."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!