Fernandao bombası! 17 milyon Euro...

Güncelleme Tarihi:

Fernandao bombası 17 milyon Euro...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2016 18:06

Hürriyet Spor Facebook'undan canlı yayınlanan #Muhabirinden programında Fenerbahçe hakkında önemli bilgiler veren Hürriyet'in Fenerbahçe muhabiri Ahmet Ercanlar, "Sezon başında Çin'den Fernandao'ya 17 milyon Euro'luk bir teklif geldi ancak yönetim reddetti" dedi. Ercanlar, Mesut Özil'in 2-3 yıl sonra mutlaka sarı lacivertli formayı giyeceğini de iddia etti.

Haberin Devamı

Hürriyet Spor Facebook adresinden canlı yayınlanan #Muhabirinden programının bugünkü konuğu Hürriyet'in Fenerbahçe muhabiri Ahmet Ercanlar'dı. Programın moderatörü Elif Altındağ ve taraftarların sorularını yanıtlayan Ercanlar, sarı lacivertli kulüple ilgili önemli bilgiler verdi...

- Sezon başında Fernandao’ya Çin’den 17 milyon Euro’luk teklif geldi. Fenerbahçe yönetimi bu teklifi reddetti. Brezilyalı oyuncunun daha sonra gösterdiği performans ve sakatlığı sonrası pişman olduklarını düşünüyorum.

Fernandao bombası 17 milyon Euro...
"EMENIKE YİNE 11'E DÖNECEK"
- Fenerbahçe’de Emenike yine 11’e dönecektir. Advocaat, Manchester United maçında Van Persie’yi yine 10 numaraya çekebilir. 

Haberin Devamı

Manchester United maçında uzun bir aradan sonra tribünler tamamen dolacak. Bu oyuncuların şevkini arttıracaktır.

- Ali Koç ile Aziz Yıldırım arasında ilişki şu an mesafeli olabilir ama iki isim de birbirlerine çok saygı duyar. İleride olacak bir kongreye araya birilerinin girmesi ile kol kola gelebilirler.

PROGRAMIN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

"MESUT ÖZİL MUTLAKA FENERBAHÇE FORMASI GİYECEK"
- Mesut Özil bana göre 2-3 yıl sonra Fenerbahçe forması giyecek.

- Jose Moruinho’nun kariyeri düşüşte. Belki bir gün yolu Türkiye’ye düşer. O zaman televizyon programlarında yorumcular kebap yiyerek 'Bu adam hoca falan değil' diyebilirler! 

- Yargıtay kararı bana göre bu ay içerisinde açıklanabilir. Böyle bir ihtimal var ama bir yıl sonra da açıklanabilir. 

- Ali Koç’un yönetim kurulu diye bazı internet sitelerinde çıkan haberler kesinlikle doğru değil. Kasıtlı olarak bu tarz yalanların çıkartıldığını düşünüyorum. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!