Ferizli'den Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne destek

Güncelleme Tarihi:

Ferizliden Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine destek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2017 17:09

Ferizli'den Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne destek

Haberin Devamı

Ferizli'den Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne destek

Mustafa ÜSTÜBİ/İZMİT(Kocaeli), (DHA) - SAKARYA'nın Ferizli İlçesi'nden 3 hayırsever işadamı, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 3 hasta odasını yaptırdı. Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk belediye olarak 2 hasta odasının yapımını üstleneceklerini söyledi.

Ferizli'den hayırsever işadamları Mutlu Zurnacı, Nihat Tok ve Fatma-Remzi Deniz çifti Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tek kişilik 3 hasta odasının yapımını üstlendi. Odaların açılışına Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Utkan, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Zafer Cantürk, Hastane Müdürü Hakan Bekar, hayırseverler ve hastane personeli katıldı. Prof.Dr. Zafer Utkan ve Prof.Dr. Zafer Cantürk, Ferizli'den birçok hastanın tedavisini gerçekleştirdiklerini, Ferizlili olan hastane müdürü Hakan Bekar'ın hemşerilerine destek olduğunu söyledi.

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk ise belediye olarak 2 hasta odasının yapımını üstleneceklerinin sözünü verdi. İşadamlarının yaptırdıkları odalarda yatan hastalar ziyaret edildi. Hastane yöneticileri işadamlarına teşekkür ederek, plaket verdi.
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!