Ferhunde gibi hayattan keyif alan biriyim

Güncelleme Tarihi:

Ferhunde gibi hayattan keyif alan biriyim
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2008 00:00

Deniz Çakır, bu projede yer aldığı için kendini çok şanslı gördüğünü söyledi.

Haberin Devamı

DENİZ ÇAKIR FOTOĞRAFLARI

"Yaprak Dökümü"nün Ferhunde'si olarak akıllarda yer eden Deniz Çakır, bu projede yer aldığı için kendini çok şanslı gördüğünü söyledi. Fettan gelin Ferhunde'yle benzer yanları olduğunu da itiraf eden Çakır, "Ferhunde çok güçlü bir kadın, benim de duruşum böyle. Ayrıca Ferhunde gibi ben de hayattan keyif almayı bilirim" dedi.

"Yaprak Dökümü"nde çok güçlü bir kadroyla çalışıyorsunuz...

- Oyuncularıyla, yönetmenleriyle, yazarlarıyla çok güçlü bir ekibiz. Hepsi birbirinden usta isimler olduğu için çok şanslıyım. n "Yaprak Dökümü"nde Ferhunde Şevket’ten ayrılmayacağını söyledi Şevket’i süründürüceğe benziyor...

Ferhunde gibi hayattan keyif alan biriyim

- Kadın dediğiniz garip bir varlık. Damarına bastığınız zaman değişik tepkiler verebiliyor. Aslında Ferhunde cezaevine Şevket’e ondan boşanacağını söylemek için gitti ama Şevket’in sert çıkışları ve Hayriye Hanım’ın söyledikleri onu kışkırttı. Ali Rıza Bey ve ailesini süründüreceğe benziyor.

Haberin Devamı

Peki; ne olacak Şevket, Ferhunde, Levent üçlüsünün sonu?

- Biz kadınlar daha çok bizi zorlayan, süründüren erkeklere aşık oluruz. Levent de böyle kolay elde edilebilecek biri olmadığı için Ferhunde’nin dikkatini çekti. Şevket içi dışı bir, şevkatli biri. Ferhunde bir daha Şevket gibi birini bulamaz, onu çok seviyor ve kolay kolay boşanacağa benzemiyor.

Ferhunde Levent’le yaşadığı aşktan dolayı konaktan da ayrıldı...

- Evet, bir daha konakta oynacağım bir sahne olmayacağı için çok üzülüyorum. Konaktaki çekimler çok keyifliydi ama Ferhunde yine konağa gelir diye düşünüyorum. Çünkü pişmanlıkları ve özlemleri olacak. Bahçede bir ağaç arkasından konağı izlerken görebilirsiniz Ferhunde’yi.

Ferhunde neden bu kadar hırslı, tehlikeli bir kadın?

- Ferhunde’nin babasının olmayışı ve Ali Rıza Bey’in evinde de babanın baskın kişilik olması, evde babanın sözünün geçiyor oluşu eksikliğini kamçıladı. Aslında Ferhunde çok pervasız bir kadın gibi gözüksede en çok yaralarını babasından almış. İçinde bir yanı kırık bir kadın, o yüzden ne zaman Ali Rıza Bey’i görse içinde depremler oluyor ve içindeki hırslara yenik düşüyor.

ŞARKICI, MANKEN PARTNER İSTEMEM

/images/100/0x0/55ead4b0f018fbb8f89978a3

Haberin Devamı

Deniz Çakır’ın Ferhunde ile benzer yönleri var mı?

- Ben oynadığım için tabii ki benzer yönler var. Ferhunde de çok fazla mor giyiniyor. Ben de moru çok seviyorum. Ferhunde çok güçlü bir kadın, benim de oluşturduğum bir savunma mekanizması var içimde. Dışarı karşı güçlü duran biriyim, diğer benzer bir yönümüz de Ferhunde gibi ben de yaşamayı seven hayattan keyif alan biriyim.

Dizide oynarken etkilendiğiniz bir sahne var mı?

- Çocuk aldırma sahnesi vardı. O sahnede çok kötü oldum mesala. Çünkü benim bilmediğim bir duygu. Sadece çevremde gözlemleyebildiğim kadarıyla oynayabildiğim bir sahneydi ve Ferhunde’yi oynarken fark ettim; annelik duygusu içimde o kadar baskınmış ki... O sahneyi oynarken çok etkilenmiştim.

Haberin Devamı

İzleyici sizi ilk "Kadın İsterse" dizisindeki "Alev" karakteriyle tanıdı ama "Yaprak Dökümü" sizin asıl çıkışınız oldu...

- Evet çünkü "Yaprak Dökümü" oyuncuya daha fazla oynama şansı veren bir dizi. Bu dizi sadece kariyerime getirdikleriyle değil yaşamıma ve Deniz’e kattıklarıyla benim için çok özel.

Mülayim, mazbut bir aile kızını oynamak ister miydiniz?

Ferhunde gibi hayattan keyif alan biriyim
- Gelen projelerde bile genelde hep baskın karakter için tercih ediyorlar beni. Halbuki benim mülayim bir karakter için kafamda birçok şey canlanıyor. Keşke böyle bir fırsat verseler... n Türkücüler, mankenler de artık dizilerde oynuyorlar. "Ben bir türkücüyle, mankenle oynamam" gibi bir yargınız var mı?

-  Şarkıcı, manken diye ayırmıyorum.  Benim bulunduğum işte bulunabilirler ama benim birebir partnerim olmalarını istemem.

Haberin Devamı

Kendimden 10 yaş büyük erkeklerden hoşlanırım

 Sevgilinizle görüntülenmemek için özel bir çabanız var mı?

- Sevgilimle kendimi ekranda hiç görmedim. Görünmek de istemiyorum açıkçası. Ben magazin için doğru bir malzeme değilim çünkü. Benim oyunculuktaki iddiam bambaşka. Çok heyacanlanıp haz aldığım için bu işi yapıyorum. Ünlü olmak için değil.

 İlişkide nasıl erkekler ilginizi çekiyor?

- Ben yaşıma göre çok olgun bir insanım. Erkekler kadınlara göre daha geç olgunlaştığı için benden 10 yaş büyük, olgun ve daha kariyerli olması beni karşı cinse daha çok çeker. Kariyerli olmasından da kastım ne iş yaparsa yapsın ama işini iyi yapsın.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!