Ferhat Göçer, Bodrum'da şehit aileleri için söyledi

Güncelleme Tarihi:

Ferhat Göçer, Bodrumda şehit aileleri için söyledi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2016 14:15

Ferhat Göçer, Bodrum'da şehit aileleri için söyledi

Haberin Devamı

Nilüfer DEMİR/BODRUM (Muğla), (DHA) - BODRUM'da polis teşkilatı ve şehit aileleri yararına düzenlenen konserde gönüllü sahne alan Ferhat Göçer'i, 3 bin kişi dinledi. Birbirinden güzel şarkılarının çoğunu izleyiciyle birlikte söyleyen Göçer, keyifli bir gece yaşattı.
Şarkıcı Ferhat Göçer, Bodrum Emniyet Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği tarafından şehit aileleri ve polis yararına düzenlenen konserde 4'üncü kez sahne aldı. Bu yıl Antik tiyatroda düzenlenen konserlerden en fazla seyircinin ilgi gösterdiği konser oldu. Konseri Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş, Dernek Başkanı Oğuz Kutsi Akhan, Ferhat Göçer'in hayat arkadaşı Ömür Gedik, İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın da aralarında bulunduğu 3 bin kişi izledi.
Dernek Başkanı Akhan ve Emniyet Müdürü Candaş'ın konser başında desteği için teşekkür ederek çiçek ve plaket verdiği Göçer, performansına Sezen Aksu'nun 'Gidemem' isimli şarkısıyla başladı. 'Kalp kalbe karşı derler' adlı parçayla konserine devam eden Göçer, ardında da 'Gülki Sevgilim' şarkısını seslendirdi.
TATLISES'İN KIZINA TAKILDI
Konseri izleyenler arasında İbrahim Tatlıses'in kız Dilan Çıtak'ı gören Göçer, "'İbrahim Tatlıses'e çok benziyor' dediler. Çok benziyorsun ama, Dilan babasından binlerce, on binlerce kez daha güzel. Daha şirin ve daha sempatik. İbrahim ağabey bu laflarımdan  sonra beni öldürmezse konserlerimize devam ederiz" dedi. Ardından Göçer'in, İbrahim Tatlıses'in "Seni Allah bile affetmeyecek" şarkısını söylediği sırada bir anda elektrikler kesildi. Trafoda yaşanan sorun nedeniyle kısa bir süre elektrik gelmedi ve konseri izleyenler, şarkıyı hep bir ağızdan söyledi. Ferhat Göçer şarkıdan sonunda "Sanırım İbrahim Tatlıses'in ahı tutu" diye konuştu.
BU İSTEĞİ KIRAMADI
Ferhat Göçer, konserlerde evlilik teklif etmek isteyenlerin istekte bulunduklarını ve kabul etmediğini, ancak konser öncesinde gelen bir teklifi kıramayacağını belirtti. Hakan Oral'ın bir özrü olduğunu, 2 küçük çocuğunun da fotoğrafını gösterince de kilitlendiğini anlatan Göçer, sahneden Çiğdem Oral'a seslendi. Göçer, "Hakan, 'ben eşime büyük bir yanlış yaptım. Bütün erkekler bilir bu yanlışın ne olduğunu' dedi. Ben kendisinden özellikle söz aldım. Buradaki izleyiciler şahidimizdir. Bundan sonra Çiğdem Hanım'ı üzecek olursan, hiçbirimiz sana hakkımızı helal etmeyeceğiz. Hakan da çocuklarının hatırına, şerefi ve namusu üzerine size en küçük bir yanlışı olmayacağına dahil söz verdi. Haddimi aştıysam çok özür diliyorum. Siz düşünün taşının" dedi.
Dernek Başkanı Akhan, Göçer'e desteklerinden dolayı çiçek ve hediye verdi.
'GÜVENLİĞİN OLMADIĞI YERDE TURİZM DE OLMAZ'
Öte yandan konser başında sahneden izleyicilere seslenen İlçe Emniyet Müdürü Candaş ise şunları söyledi:
"Konser için Ferhat Göçer'e gittiğimizde, siz bana tarihi bildirin, gerisi önemli değil' dedi. Bizleri onurlandırdı. Çok teşekkür ediyoruz. Güvenliğin olmadığı yerde turizm de olmaz. Biz de buraların asayişini geçmişte olduğu gibi sizlerin desteğiyle sağlayacağız. Dernek Başkanı Akhan'a da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!