'Ferhangi Şeyler' 2000. kez sahnede

Güncelleme Tarihi:

Ferhangi Şeyler 2000. kez sahnede
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2015 16:48

Usta oyuncu Ferhan Şensoy, “Ferhangi Şeyler” adlı oyununu 2 bininci kez sahneye koydu. Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahnelenen oyunu izleyenler arasında ünlü komedyen Cem Yılmaz da vardı.

Haberin Devamı

FERHAN Şensoy, tek kişilik gösterisi “Ferhangi Şeyler”i 2 bininci kez sahneledi. Şensoy, 7 Mart 1987’den beri aralıksız oynadığı gösterisini önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde beğeniye sundu. Gösterimin ardından salondaki 1500 kişi sanatçıyı ayakta alkışladı.

Ferhangi Şeyler 2000. kez sahnede

Cem Yılmaz , Ozan Güven,  Hakan Bilgin , Serhat Kılıç, Fethi Kantarcı ve eşi Boncuk Yılmaz oyun bitiminde Ferhan Şensoy’u ayakta alkışladı.

Oyun bitimi hayranlarına imza dağıtan Şensoy ‘Ferhangi Şeyler’ adlı oyununun doğuş öyküsünü de anlattı: “Şan Tiyatrosu’nda elektrik kontağı yüzünden yangın çıkınca Muzır Müzikalı sona erdi. Ben tek başına çıkar kurtarırım tiyatroyu dedim. Amacım orta oyunları kurtarmaktı. Ve bana sadece 10 gün süre tanınmıştı. Bu oyunu 10 günde yetiştirdim. O elektrik kontaklanması olmasaydı Ferhangi Şeyler olmayacaktı. İyi ki o elektrik kontaklanmış. Şimdi 2 bininci gösteriyi gerçekleştirdik.”

Haberin Devamı

Ferhangi Şeyler 2000. kez sahnede

Ferhan Şensoy, “Ferhangi Şeyler’i 10 günde hazırladım. Şimdi 2 bininci gösteriyi gerçekleştirdik” diye konuştu.

Oyun öncesi tantuni keyfi

Ferhan Şensoy’u izlemeye giden Cem Yılmaz ve Ozan Güven oyun öncesi soluğu tantunicide aldı. İkiliye Şebnem Bozoklu ve eşi de eşlik etti. Bostancı’daki Mydonose Tantunicisi’nde görüntülendiklerinin farkına varan Cem Yılmaz şaşkınlığını uzun süre atamadı.

Ferhangi Şeyler 2000. kez sahnede

Ünlü komedyene halkın ilgisi de büyük oldu. Yılmaz hayranlarını kırmayıp onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Mekan çıkışında Ferhan Şensoy’un “2 bininci gösterisi kaçmazdı” diyen Cem Yılmaz, “Ben 28 yıl önce izlemiştim ve doyamamıştım. Bu oyunun önemi apayrı” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!