Fenomen yarışmacısı Derya Şireci kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Fenomen yarışmacısı Derya Şireci kimdir
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2016 14:44

18 Nisan'da yayına başlayan TV8 ekranlarının yeni yarışması Fenomen'de birbirinden iddialı yarışmacılarla yarışacak olan Derya Şireci kimdir? Kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

Derya Şireci, 1.68 boyunda ve 52 kilodur. Beden Eğitimi bölümünden mezundur ve bu yüzden fiziği ve güzelliği ile bütün dikkatleri üzerine çekiyor. 24 yaşında. İstanbul Ulus’ta yaşıyor. Antalya’da büyümüştür. Finans danışmanlığı yapmaktadır.

Fenomen yarışmacısı Derya Şireci kimdir


Üniversite eğitimini yarım bırakmış, kimilerine göre kötü örnek olacaksa da, mesleğiyle eğitimin bağlantısının “saçma” olduğunu düşünüp okulu bırakmış…Erkek egemen bir sektörde çalışmasına rağmen adını duyurmayı başaran Derya, sosyal çevresinde de oldukça popüler olduğunu iddia ediyor.Küçük yaşlardan itibaren kendi ayakları üzerinde durmayı başaran Derya, ‘’Şu an sahip olduğum her şey güçlü karakterim sayesinde oldu. o yüzden hiçbir şey beni yıldıramaz’’ diyor. 

Fenomen yarışmacısı Derya Şireci kimdir


Fenomen Yarışmasının Konusu Nedir?
Birbirinden iddialı 12 yarışmacı, Türkiye’nin en tanınmış, en popüler yüzleri olabilmek için yarışacak. Hedefleri, en çok sevilen, beğenilen, hatta her giydikleri ve her yaptıkları ile kitleler tarafından desteklenip, takip edilen yarışmacı olmak.

Haberin Devamı

Kendilerine güvenen 12 yarışmacı bir yandan sosyal medya takipçilerini arttırmaya çalışırken bir yandan da hafta içi her gün 8 saatlerini geçirecekleri evde hem birbirlerini tanımaya çalışacak hem de kendi içlerinde haftanın “Fenomen”ini seçecekler. Her hafta Fenomen seçilen bir yarışmacı ise büyük ödülün sahibi olacak.



BAKMADAN GEÇME!