Fener'in derdi gol

Güncelleme Tarihi:

Fenerin derdi gol
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 1997 00:00

Haberin Devamı

Takımın tek sıkıntısının gol olduğuna değinen Bariç, ‘‘Biz iyi takımız. Elimde yetenekli oyuncular var. Sakatlıklar yüzünden henüz ideal 11 bir araya gelmedi. Önümüzde iki önemli sınavımız var. Beşiktaş ve G.Saray'ın karşısında başarılı olacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.

Bariç, 32 kişilik kadronun İstanbul'a dönüşte 22'ye ineceğini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: ‘‘Kondisyon yükseliyor. Gollerle döneceğiz. Yeniler henüz takıma uyum sağlayamadı. Ama hepsinden en iyi şekilde yararlanmak için çalışıyorum.''

Genç Selahattin'in iyi bir futbolcu olduğunu ifade eden Teknik Direktör Bariç, ‘‘Selahattin taktik olarak iyi ancak henüz maç eksiği var. Kemalettin ise bana çok gerekli bir futbolcu. Ne yapıp, edip onu TSYD maçlarında oynatmalıyız'' dedi.

F.Bahçe'nin borcu 2.1 trilyon

Fenerbahçe Divan Kurulu toplantısı dün yapıldı. Başkan Ali Şen ile yöneticilerin büyük bir bölümünün katılmadığı toplantıda sarı lacivertli kulübün toplam borcu 2 trilyon 168 milyar lira olarak açıklandı. Kurul üyeleri Oğuz ve Aykut'un satılmasının hatalı bir karar olduğunu ifade ederken, Divan'da bir konuşma yapan Orhan Keçeli, Futbol Federasyonu'nu eleştirdi.

Gençlere teklif yağıyor

Almanya'ya 31 kişilik kadro ile giden Fenerbahçe'nin 5 genç futbolcusuna teklif yağıyor. Sezon başında PAF takımından alınarak profesyonel yapılan Serkan, Mehmet, Öner, K.Murat ve Ahmet'i Birinci Lig kulüplerinden Ankaragücü, Ç.Dardanelspor ve Vanspor'un istediği öğrenildi. Genç futbolcularla ilgili son kararı Teknik Direktör Otto Bariç verecek.

İlker'in hedefi Beşiktaş maçı

Tayfun'la girdiği ikili mücadelede burnu kırılan F.Bahçe'nin tecrübeli futbolcusu İlker, TSYD Kupası'nda karşılaşacakları Beşiktaş maçında forma giymeye hazırlanıyor. Almanya kampına iyi başlayan İlker, ‘‘Sezona kupa ile girmek istiyoruz. İstanbul'da ilk ciddi maçımızda kaleci Rüştü aramıza katılacak. Fenerbahçe Stadı'ndaki bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Ben de bu maçta oynamayı hedefliyorum'' dedi.

F.Bahçe yarın dönüyor

Fenerbahçe'nin 15 günlük Almanya kampı yarın sona eriyor. Sarı lacivertliler, yarın saat 17.00'de İstanbul'da olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!