Fener'e yeni 10 numara

Güncelleme Tarihi:

Fenere yeni 10 numara
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2012 00:27

Sarı lacivertliler, geçen yaz 15 milyon Euro’ya anlaşmasına rağmen renklerine bağlayamadığı 22 yaşındaki Faslı Belhanda’nın transferini bitirmek üzere.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE’nin yeni 10 numarası kim olacak. Herkes bunu merak ediyor. Dedikodular dilden dile dolaşıyor. Çok iyi bir 10 numara gelecek. Fenerbahçe, forvet arkasına çok kaliteli bir oyuncu alacak. ‘Emenike’ dediler, ‘Sneijder’ dediler, ‘Kaka’ dediler. Hiç biri gerçek değildi. Gerçek isim, Aykut Kocaman’ın hayalindeki orta alan oyuncusuydu.

Montpellier’nin ‘Çok koşan’ 10 numarası, Fransa doğumlu Faslı oyuncu Younnes Belhanda... Fransa Ligi’nde geçtiğimiz sezon şampiyonluk kazanan Montpellier’nin yıldızı, takımı Şampiyonlar Ligi’nde bekleneni bulamayınca ayrılma kararı almıştı.

GÖRÜŞMELER SON AŞAMADA

BU oyuncu için devreye giren F.Bahçe, Belhanda transferinde son aşamaya geldi. Sarı lacivertliler geçtiğimiz yaz transfer etmek istediği Faslı oyuncunun kulübüyle 15 milyon Euro’ya anlaşmış ancak oyuncudan ret yanıtını almıştı. Şu anda ise Belhanda, F.Bahçe’ye gelmeye istekli... Bizzat Başkan Aziz Yıldırım’ın büyük gizlilik içinde yürüttüğü transfer çalışmalarında son noktaya gelindiği öğrenildi. Birkaç gün içinde sarı lacivertliler, Belhanda’ya resmi imzayı attırabilir.

Haberin Devamı

3 DEĞİL 4 TRANSFER İSTENİYOR

FenerBAHÇE, sezon ortasında transfer yapmama geleneğine geçtiğimiz sezon Sow’u alarak son vermişti. Şimdi ise Kanarya, devre arası şovu yapmaya hazırlanıyor. Medyada yer alan 3 transfer iddialarının aksine sarı lacivertliler, 4 ismi transfer etmeye çalışıyor. Belhanda dışındaki 3 isimden bir tanesi savunmaya, bir tanesi forvete, bir diğeri ise sol beke takviye edilecek.

Avrupa Ligi’nde oynayabilir

MONTPELLIER, Şampiyonlar Ligi’nden elendiği için Belhanda, Fenerbahçe’ye geldiği takdirde UEFA Avrupa Ligi’nde forma giyebilecek. Bu nedenle sarı lacivertliler, transfere daha da sıcak bakıyor.

Belhanda kimdir?

1990 doğumlu oyuncu Fransa altyapı milli takımlarında oynadıktan sonra Fas Milli Takımı’nı tercih etti. Montpellier alt yapısından yetişen Belhanda, Montpellier ile 148 resmi maça çıkıp 26 gol atmayı başardı. İngiliz kulüplerinin de gözdesi olan Faslı yıldız 1.78 boyunca ve Montpellier takımında 10 numaralı formayı giyiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!