Fener'den Galatasaray'a müthiş Alper çalımı

Güncelleme Tarihi:

Fenerden Galatasaraya müthiş Alper çalımı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2013 00:43

Fenerbahçe günlerdir Galatasaray'ın transfer gündeminde olan ve dün sabah Borsa'ya da bildirdiği Alper Potuk transferini bitirdi. Aziz Yıldırım araya girdi, Eskişehir’in yıldızı sarı lacivertlilere transfer oldu. G.Saray, 5.5 milyon Euro ile Culio ve Yiğit teklifini yapıp gelmesine kesin gözüyle baktığı Alper Potuk’u kaptırdı. F.Bahçe, peşin 6 milyon 250 bin Euro’nun yanı sıra Bienvenu ve Orhan’la Es Es’i ikna etti. Yaşananlar sonrasında Galatasaray cephesinden de şu açıklama geldi: "Biz daha fazla veremeyiz. Açık artırmaya da girmeyiz..."

Haberin Devamı

YILIN transfer çalımı... Dün sabah mesai saatinin başlamasıyla birlikte Galatasaray, Eskişehirspor ile Alper Potuk için görüşmelere başladığını borsaya bildirdi. Sarı kırmızılılar, 5.5 milyon Euro’nun yanı sıra Culio ve Yiğit Gökoğlan karşılığında Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal’ı ikna etmiş, transfere kesin gözüyle bakmaya başlamıştı.

Hatta Alper’in menajerleri, G.Saraylı Umut Bulut’un düğününe katılmak üzere İstanbul’daydı. Ne olduysa, akşam saatlerinde oldu. Fenerbahçe sürpriz bir atakla Eskişehirspor’un kapısını çaldı ve Es-Es ile 6 milyon 250 bin Euro’nun yanı sıra Bienvenu ve Orhan Şam karşılığında el sıkıştı. Mehmet Topuz’un transferinde olduğu gibi Aziz Yıldırım son anda devreye girmiş ve müthiş bir transfer çalımı atmıştı.

Haberin Devamı

VE BOMBA AKŞAM SAATLERİNDE PATLADI

POTUK’un menajeri Ali Egesel’in de Eskişehirspor Kulübü ile yaptığı görüşmeler neticesinde transferin Fenerbahçe lehine geliştiği kesinlik kazandı. Çok geçmeden bomba patladı. Potuk, Fenerbahçeli olmuştu. Tıpkı 2009’da Mehmet Topuz’un transferi gibi hatırı kırılması zor kişiler devreye girmiş ve bu transferin Fenerbahçe lehine sonuçlanmasını sağlamışlardı.

Geçtiğimiz yıl kapıdan dönen transfer bu kez gerçekleşmişti. Daha transfer mevsimi başlamadan rakibine bu transfer hamlesiyle meydan okuyan Fenerbahçe için bu büyük bir zafer oldu. Çünkü yerli piyasada alınabilecek sayılı oyuncu vardı ve en önemli isim de Alper Potuk’tu.

3 GÜN SAPANCA’DA BEKLEMİŞTİ

GEÇTİĞİMİZ yıl devre arasında Fenerbahçe, Eskişehirspor ile yaklaşık 5 milyon Euro karşılığında anlaşmış ve Alper Potuk sarı lacivertliler ile görüşmek üzere İstanbul’a gelmişti. Sadece 30 saniye süren transfer görüşmesinin hemen başına Potuk’un o dönemki menajerleri “Bizi Galatasaray ve Beşiktaş da istiyor” diye pazarlığı kızıştırmak isteyince Ali Yıldırım masadan kalkmış ve transfer askıya alınmıştı. Yaklaşık 3 gün Sapanca’da bir otelde kalan Alper Potuk, sarı lacivertlilerden haber beklemiş ancak kendisine geri dönülmeyince Eskişehirspor’a geri dönmüştü.. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!