Fener'den altın vuruş: 1-0

Güncelleme Tarihi:

Fenerden altın vuruş: 1-0
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2000 00:00

Haberin Devamı

Ç.Rize'yi devirip, üst üste 3'üncü maçını kazandı

Kanarya maça hızlı başladı. Pozisyonları bir bir harcadı. Süleyman farkı önledi. Çaykur Rizespor kontraatakla sonuç aradı. Kaleci Rüştü gole izin vermedi.

Rapaiç ikinci yarıda oyuna girdi. Mükemmel bir vuruşla maçın skorunu belirledi. Fenerbahçe 11 yıl aradan sonra, Karadeniz ekibini yine eli boş gönderdi.

F.Bahçe, Ç. Rizespor'u tek golle yendi yoluna devam etti. Maça fark için çıkan sarı lacivertliler girdiği bir çok pozisyondan faydalanamazken, kaleci Süleyman farkı önleyen isim oldu. İkinci yarı oyuna giren Rapaiç, frikikten mükemmel bir gol attı, takımana 3 puanı getirdi: 1-0.

DAKİKA: Baliç, ceza yayına yakın bir mesafeden serbest atışı pas olarak kullandı. Andersson yakın mesafeden kafayı vurdu. Süleyman iyi yer tutarak gole izin vermedi.

DAKİKA: Abdullah'ın düşürülmesiyle kazanılan serbest atışta, Baliç'in ceza alanının sol çaprazından sert vuruşunu Süleyman direk dibinden kornere çeldi.

DAKİKA: Mutlu'nun sağdan ortasında kaptan Erdoğan yakın mesafeden müsait durumda kafayı vurdu. Ancak top yandan auta gitti.

DAKİKA: Abdullah soldan ceza alanına sokuldu. Uygun pozisyondaki Andersson'a çıkardı. İsveçli oyuncu müsait durumda kafayı vurdu ancak topu kaleciye nişanladı.

DAKİKA: Erdoğan ile verkaça giren Ümit Ozan ceza alanına girdi. Karşı karıya kaldığı pozisyondaki vuruşunu kaleci Rüştü yatarak son anda kornere çeldi.

DAKİKA: Ogün'ün frikik atışında köşeden ağlara giden topu son anda kaleci Süleyman uçarak kornere çeldi.

DAKİKA 52: F.Bahçe atağında Baliç'e faul yapıldı. Kazanılan serbest atışı Rapaiç mükemmel bir şekilde kaleye gönderdi. Süleyman'ın çabası yetmedi ve top filelerle buluştu: 1-0.

DAKİKA: Zoran Mirkoviç orta alanda presle kaptığı topla ceza alanına sokuldu, yayın üzerinden sert vurdu. Süleyman uçarak topu kornere çeldi.

DAKİKA: Baliç'in ortaladı Omar ıskaladı. Yakın mesafeden Ali vuramayınca top auta gitti.

DAKİKA: Çaykur Rizespor atağında Tehteh topu göğüsünde düzeltti, yarım vole vurdu. Kaleci Rüştü gole izin vermedi. Uzatma dakikalarında ataklar sonucu değiştirmedi ve Fenerbahçe kendi sahasından 3 puanla ayrılmasını bildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!