Fener'de öncelik Lonant'ta

Güncelleme Tarihi:

Fenerde öncelik Lonantta
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2001 02:25

10 antrenör adayı arasından 3 favori isim belirlendi. Fenerbahçe Basın Sözcüsü Atilla Kıyat ‘‘Yeni hocamız Antalya kampında takımın başında olacak’’ dedi. Verner Lorant'ın en güçlü aday, Huub Stevens ile Jürgen Rober'in de alternatif isimler olduğu öğrenildi.

ELEME YAPILDI

Fenerbahçe Yönetim Kurulu dün sabah Samandıra Tesisleri'nde yaptığı toplantıda yeni teknik direktörün kim olacağını tartıştı. Avrupa’da 10 ayrı antrenörle görüşen Asbaşkan Sadettin Saran’ın hazırladığı raporu değerlendiren yönetim, 3 favori isim belirledi.

Kıyat açıkladı Yönetim Kurulu toplantısından sonra bir açıklama yapan Basın Sözcüsü Atilla Kıyat, ‘‘Yeni teknik direktörümüz konusunda görüş birliğine vardık. Antalya kampında bu kişi takımın başında olacak. İmza için İstan-bul'a gelmesinden 1 gün önce ismini açıklayacağız’’ diye konuştu.

En son Oğuz Yönetimin belirlediği adaylar içinde en güçlü ismin Werner Lorant olduğu öğrenildi. Lorant’la anlaşma sağlanamadığı taktirde Huub Stevens ve Jürgen Rober'le masaya oturulacak. Bu arada İngiliz Roy Hodgson da gündeme gelirken, Oğuz Çetin’in son alternatif olduğu belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!