Fenerde çözüm zirvesi

Güncelleme Tarihi:

Fenerde çözüm zirvesi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2001 01:35

Yönetim yeni hocasını Uludağ'da belirleyecek. 10 aday arasından 3 isim üzerinde odaklanan yönetim, Lorant, Stevens veya Rober ile anlaşma sağlayamazsa, antrenör Oğuz Çetin'le devam kararı alacak. Bu durumda Çetin'in yanına iyi kondisyoner alınacak.

TATİLDE MESAİ

Fenerbahçe Teknik Direktör sorununu çözmek için yoğun günler yaşıyor. Mustafa Denizli'nin görevine son verdikten sonra Av rupa'ya açılan ve bir çok ünlü isimle temasa geçen sarı lacivertli yönetim, Antalya kampına yeni hocasını yetiştirmek için Uludağ zirvesinde hem tatil, hem mesai yapıyor.

3 GÜÇLÜ ADAY

Başkan Aziz Yıldırım ve arkadaşları yılbaşı nedeniyle eş ve çocuklarıyla gittiği Uludağ'da gündemdeki en önemli konuyu sonuçlandırmak istiyor. Asbaşkan Sadettin Saran'ın getirdiği 10 adaydan 3'ünü seçen yönetim, Verner Lorant, Huub Stevens ve Jürgen Rober'i yakın takibe aldı.

PRÜZLER VAR

3 ünlü hocanın sarı lacivertli kulübe gelmek istediği ancak, her birinin ayrı prüzü olduğu öğrenildi. Kulübüyle sözleşmesi bulunan Lorant ile Stevens en güçlü adaylar. Boşta olan Rober ise yüksek transfer ücreti istiyor. Buna karşılık Oğuz Çetin'in ismi de giderek ağırlık kazanıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!