Fenerbahçe'ye üzülmedim!

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeye üzülmedim
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2010 14:12

Trabzonspor’un genç golcüsü ve eski Fenerbahçeli Burak Yılmaz, Fenerbahçe’nin şampiyonluğu kaybetmesine asla üzülmediğini söyledi. Burak, iyi futbolcu olmak içinse Trabzon’da olmak gerekir dedi.

Radyospor’da Aydın Cingöz ile Gündem Programı’na katılan Burak Yılmaz çarpıcı açıklamalar yaptı.
 
FEDAKARLIK YAPTIM

Trabzon’da oynamak için fedekarlık yaptığını söyleyen Burak, “ Trabzonspor’a gelmekle çok kararlı davrandım ve maddi anlamda fedakarlık yaptım. Trabzonspor’da geçen sezonun ikinci yarısında iyi işler yaptık. Bu sene hem benim hem takımım için daha iyi olacak. Burada olmaktan oldukça mutluyum” dedi.
 
ALLAH, BURSASPOR’UN ŞAMPİYON OLMASINI İSTEDİ

Fenerbahçe’ye attığı golle eski takımını şampiyonluktan eden Burak Yılmaz, eski takımı için ilginç yorumlar yaptı. Burak Yılmaz, “Samimi konuşacağım Fenerbahçe’nin şampiyonluğu kaybetmesine üzülmedim. Evet eski bir Fenerbahçe’liyim ancak eski takımımın kaybetmesine ve maçın sonrasında yaşananlara hiç üzülmedim. Fenerbahçe’de Bursaspor’da şampiyonluğu hak ettiler. Trabzonspor’dan başka hiçbir takım adına üzülmem ya da sevinmem. Fenerbahçe içinde üzülmedim. Allah, Bursaspor’un şampiyon olmasını istedi çünkü Fenerbahçe çok uğraştı ama top kaleye girmedi” diye konuştu.
 
KENDİMİZE KIZGINIZ


Burak Yılmaz, Bursaspor’un şampiyon olması sizi şampiyonluk için cesaretlendirdi mi şeklindeki bir soru üzerine, şöyle konuştu: “Trabzonspor’un hedefi her zaman şampiyonluk.  Şampiyon Bursaspor oldu kendimize kızdık neden Bursaspor’un olduğu yerde biz şampiyon olamıyoruz diye.”
 
ŞENOL GÜNEŞ GÜVEN VERDİ


Şenol Güneş ile çalıştığı için gururlu olduğunu söyleyen Burak, “Şenol Güneş, beni çok gururlandırdı ve güvenimi yerime getirdi. Şenol Güneş dünya çapında bir teknik adam, öğretici, eğitici. Çok oturmuş bir takıma sahibiz. Yeni takviyelerle çok daha iddialı bir noktaya geleceğiz. Bu konuda Şenol Güneş’e güvenimiz sonsuz” dedi.
 
TEOFİLO ALIŞACAK

Takımın Kolombiyalı golcüsü Teofilo, hakkında yorum yapmaktan kaçınan Burak, bu oyuncunun kendini kanıtlayacağını söyledi. Burak, “Teofilo, hakkında yorum yapmayı çok istemem. Ancak şunun bilinmesi gerekir çok farklı bir coğrafyadanr geldi. Türkiye’ye, Trabzon’a alışması kolay değil. İyi futbolcu ve yakın zamanda kendini kanıtlayacak” şeklinde konuştu.

İYİ FUTBOLCU TRABZON’DA OLUNUR

İstanbul başta olmak üzere bir çok şehirde futbol oynadığını söyleyen Burak, iyi futbolcu olmak için Trabzon’un ideal kent olduğunu ifade etti. Burak,”Büyük futbolcu olmanın yolu bana göre Trabzon’dan geçiyor. Burada hayat futbol. Sosyal hayat Trabzon’da fazla yok ve futbolcu tüm gününü daha iyi futbol oynamak, kendini geliştirmek için harcıyor” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!