Fenerbahçe'ye bayram müjdesi

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeye bayram müjdesi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2015 09:23

En az bir hafta daha sahalardan uzak kalacakları belirtilen sarı lacivertli ekibin yıldızlarından Diego ve Ba dün takımla idmana çıktı. Josef de Souza, Pereira’ya iyi olduğunu bildirdi. Kjaer oynayacak duruma gelirken, alternatifleri artan Portekizli hocanın yüzü güldü.

Haberin Devamı

F.BAHÇE sağlık heyetinden sakat oyuncularla ilgili artd arda müjdeli haberler gelirken, Pereira’nın hem eli güçlendi hem işi zorlaştı.
1 hafta daha takım ile birlikte olamayacağı belirtilen Abdoulaye Ba dün sürpriz bir şekilde takım ile antrenmana çıktı. En erken perşembe günü idmana çıkacağı söylenen Diego da takım ile çalışmalara başladı. Asıl sürpriz ise Josef’de yaşandı.
Brezilyalı yıldız oyuncu “Kendimi çok iyi hissediyorum ve antrenmanlara çıkmak istiyorum” deyince Pereira’nın yüzü iyice güldü.

JOSEF DE SOUZA DA TAKIMLA ÇALIŞACAK

JOSEF de Souza’nın da Beşiktaş maçı öncesi takım ile çalışmalara başlaması bekleniyor. Böylece Pereira’nın elinde bol alternatifli bir kadro olacak. Kjaer, Ba, Josef ve Diego’nun takıma dönmesi ile kadroda taşlar yerinden oynayacak. Portekizli hocanın formda olan Mehmet Topal, Meireles gibi oyuncular ile takıma dönen Diego ve Josef arasında nasıl bir tercih yapacağı merak konusu. Kjaer’in oynaması, Ba’nın ise yedek kalması yüksek bir ihtimal...

Haberin Devamı

Fenerbahçeye bayram müjdesi

VAN PERSİE’NİN ŞANSI ARTTI

DÜN yapılan antrenmanda Pereira arasındaki buzların eridiği görülen Robin van Persie’nin Beşiktaş maçında ilk 11’de yer alma olasılığının arttığı öğrenildi.
Pereira’nın önemli derbi sınavında hücum üçlüsünü Nani, Markovic ve Van Persie’den oluşturması beklenirken, Fernandao ve orta saha oyuncuları ile ilgili kararını ise henüz vermediği belirtiliyor.
Sol kanatta Caner’in mi, Hasan Ali Kaldırım’ın mı oynayacağı konusu da Fenerbahçe’de merak edilen bir başka konu.

Fenerbahçeye bayram müjdesi

Terraneo’dan 20 TL bayram harçlığı

F.BAHÇE Kulübü Sportif Direktörü Giuliano Terraneo basın mensuplarıyla bayramlaşırken esprili bir ortam oluştu. Gazetecilerden ‘Bizim bayramlarda büyükler küçüklere bahşiş verirler’ bilgisini alan Terraneo, bir muhabire 20 Lira bahşiş vererek şakalaştı.

Haberin Devamı

İyi bir gösteri sunacağız

Fenerbahçe Teknik Direktörü, “İyi oynamak ve her zamanki gibi kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

Sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Pereira, antrenmandan sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada Beşiktaş ile kaliteli bir derbi oynayacaklarını söyledi.
Portekizli hoca, “Derbide güzel bir gösteri sunmak istiyoruz. Benim en büyük tutkum futbol ve biz de hep iyi bir futbol seyrettirmeyi amaçlıyoruz. Tabii ki kazanmak da istiyoruz. Zaten bu bizim her zamanki hedefimiz” dedi.

KADRO BELİRSİZ

Vitor Pereira, derbide sahaya süreceği takım kadrosunu nasıl oluşturacağı yönündeki bir soru üzerine ise hazırlıkları sürdürdüklerini, herkesin sahada kadrolarını göreceğini söyledi.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye bayram müjdesi

Neşeli çalışma

ÇİFT kalede az gol atan takımın oyuncuları şınav ile cezalandırılırken kazanan Gökhan Gönül, Meireles, Van Persie, Caner, Volkan Şen ve Hakan Çinemre, basın mensuplarına poz vererek sevinçlerini ifade etmek istedi. Ancak kaybeden takımdaki Mehmet Topal şaka yoluyla bu fotoğraf karesini bozmak için gazetecilerle galip takımın arasına girdi. Bunun üzerine Gökhan Gönül koşarak arkadaşını yakaladı. Tüm takım da Mehmet Topal’ın üzerine şişelerle su döküp şakayı sürdürdü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!