Fenerbahçe'nin "Pereirazedeleri"!

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçenin Pereirazedeleri
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2016 11:38

Monaco karşısında yaşanan hayal kırıklığı, Vitor Pereira'nın bazı hatalarını da gözler önüne serdi. Özellikle antrenman metotları nedeniyle eleştirilen Pereira'nın oyuncuların sakatlıklarında başrol oynaması eleştiri aldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de sezon başı kampından beri birçok önemli oyuncu takıma bir türlü katılamadı. Bunlardan ilk Mehmet Topal ile başladı.

Hazır olmadığını belirtmesine rağmen Portekizli hoca Vitor Pereira tarafından Voluntari maçına bizzat görevlendirilen Topal'da korkulan oldu.

Aynı şekilde Robin Van Persie de fiziksel olarak iyi durumda değilken Al Faisaly mücadelesine sürülünce Monaco maçlarını kaçırdı. Yine Monaco ile yapılan rövanş maçında Kjaer, sakatlığı bulunmasına rağmen ilk 11'e konuldu ve ilk yarıyı dahi tamamlayamadı.

Ayrıca takıma yeni katılan İsmail Köybaşı'nın hazır olmadan idmanda sakatlanması ve Emmanuel Emenike'nin de sorunlar yaşaması dikkat çekti. Fiziksel çalışmalar yapmayan takımdaki birçok oyuncu, bu açığı dışarıda özel hoca tutarak kapatmaya çalışması da tepki topladı (Milliyet)

BAKMADAN GEÇME!