Fenerbahçeliler'e hafta sonu tatili için protokol

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçelilere hafta sonu tatili için protokol
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2017 08:54

Fenerbahçeliler'e hafta sonu tatili için protokol

Haberin Devamı

FENERBAHÇE Spor Kulübü Dalaman Weekend Projesi'ne katılmak için protokol imzaladı. Protokolle, İstanbul ve Ankara'dan Cuma günleri Anadolu Jet ve Pegasus Havayolları uçaklarıyla Muğla'nın Dalaman Havalimanı'na getirilecek Fenerbahçeliler'in Muğla'nın Ortaca ilçesi Dalyan Mahallesi, Ula'nın Akyaka mahallesi ile Marmaris ve Fethiye ilçelerinde, 349, 449 veya 549 liralık fiyatlarla iki gece üç gün tatil yapmalarının sağlanacağı bildirildi.

Yaz ayları dışında da iç turizmin canlandırılması amacıyla geçen yıl Şubat ayında YDA Dalaman Havalimanı öncülüğü, Muğla Valiliği işbirliğinde Anadolu Jet ve Pegasus Havayolları'yla hafta sonunu değerlendirmek amacıyla "Dalaman Weekend Projesi" adı altında paket tur programı başlatıldı. Genel olarak yıllık izin kullanılmadan hafta sonlarını değerlendirme etkinliği olarak düşünülen proje kısa zamanda ilgi gördü.  Muğla turizmine büyük ivme kazandıran "Dalaman Weekend Projesi" kapsamında yeni bir projeye daha imza atılarak Fenerbahçe Spor Kulübü ile sözleşme imzalandı. Dalyan İztuzu Turizm ve Tanıtım Derneği Başkan Yardımcısı Turizmci Ali Mürşit Yağmur, YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Hamdi Güvenç ile Fenerbahçe Spor Kulübü Kurumsal Kartlar Satış Yöneticisi Hüseyin Kıral'ın imza attığı sözleşme ile İstanbul ve Ankara'dan Cuma günleri Anadolu Jet ve Pegasus Havayolları uçaklarıyla Dalaman'a getirilecek yolcuların Dalyan, Marmaris, Fethiye, Akyaka'da 2 gece 3 gün tatil yapmaları sağlanacağı bildirildi. Projenin çok daha fazla tanınabilmesi için çeşitli sivil toplum örgütleri ve kurumsal görüşmeler de yaptıklarını belirten Dalyan İztuzu Turizm ve Tanıtım Derneği Başkan Yardımcısı Turizmci Ali Mürşit Yağmur, "Fenerbahçe Spor Kulübü Kurumsal Kartlar Satış Yöneticisi Hüseyin Kıral projemizi çok beğendi. Proje kapsamında Dalyan'daki 8 ayrı otel ile sözleşme imzalandı ve otel konaklama fiyatından yüzde 15-20 arasında özel indirim de sağlanacak. Çalışmaya hemen başlıyoruz. Projemiz Fenerbahçe Kulübü sitesinde yayınlanacak. Kulüp, tüm üyelerine de SMS gönderecek. konaklamalar, üç, dört ve beş yıldızlı otellerde olacak. Şu anki fiyatlarımız otelin yıldız durumuna göre 349, 449, 549 lira olarak belirlendi. Konuyu şöyle düşünün: Cuma akşamı İstanbul ya da Ankara'dan iş çıkışında uçağa biniyorsunuz. Sizi Dalaman Havalimanı'nda özel olarak karşılayıp otellerine götürüyorlar. İki gece konaklıyor, çevreyi geziyor, dinleniyor ve pazar akşamı tekrar geri dönüyorsun" dedi.

"HEDEF ARTAN İÇ TURİZMDEN DALAMAN'IN PAYINI ALMASI"

YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Hamdi Güvenç ise projeyle ilgili şunları söyledi:

"Tatil düşünenler için eğer tur şirketleriyle gitmiyorlarsa otel, uçak ve transfer önemli sorunların başında geliyor. Bunu göz önüne alarak kişi otelini ayrı, uçağını ve transferini ayrı düşünüp çaba sarf etmesin diye bunların hepsini tek kalemde sunduk. www.dalamanweekend.com adresinden kolayca istenilen paket seçilerek satın almak mümkün. Gidiş ve dönüş uçak biletlerinin dahil olduğu otel ve transfer bir arada iki gece, üç günlük bir paket oluşturduk. Hedef kitlemiz aslında büyük şehrin stresinden kısa süreli de olsa kurtulmak isteyen herkes. Ancak önemli ölçüde de '35 yaş ve üzeri' günübirlik seyahat eden, yanında büyük bagajlar taşımayan kişiler. Dalaman Weekend Projesi ile giderek artan iç turizm hareketinde Dalaman bölgesinin payının artırılması, doğal turistik özelliklerin ve bölgeye özgü mutfağın tanıtılması da hedeflerimiz arasında. Fenerbahçe gibi diğer spor kuruluşları, kamu ve kurumları ve büyük şirketlerle görüşmelerimiz sürecek" diye konuştu.

Mustafa SARIİPEK / MARMARİS (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!