Fenerbahçe'den potada 2 bomba

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeden potada 2 bomba
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2012 16:33

Fenerbahçe Ülker, Panathinaikos'tan ayrılan 31 yaşındaki Romain Sato ile 2 yıllık, Mike Batiste ile 1 yıllık anlaşma sağladı.

Haberin Devamı

Euroleague'de mücadele edecek olan Fenerbahçe Ülker, dün bombaları arka arkaya patlattı. Sarı-lacivertli takım Panathinaikos'tan ayrılan 31 yaşındaki Romain Sato ile 2 yıllık, 35 yaşındaki Mike Batiste ile de 1 yıllık anlaşma sağladı.

 

Fenerbahçe Ülker, iki yabancı transferi birden gerçekleştirdi. Sarı-lacivertli takım, Panathinaikos ile yollarını ayıran Romain Sato ve Mike Batiste ile anlaşmaya vardı.

 

1 yıllık anlaşma sağlanan Mike Batiste, 2003'ten bu yana Panathinaikos'ta forma giyiyordu. Yunan ekibi ile 3 kez Euroleague şampiyonluğu yaşayan Batiste 2.04 boyunda ve pivot oynuyor.

 

Haberin Devamı

ESKİ ÖĞRENCİSİ

 

2 yıllık anlaşma sağlanan Sato ise yeni antrenör Pianigiani'nin eski öğrencisi. 1.95 boyundaki yıldız iki yıldır Final Four oynayan Panathinaikos'ta forma giyiyordu.

 

2011'de Euroleague şampiyonluğu yaşayan 31 yaşındaki kısa forvet, Orta Afrika'nın ilk Euroleague oyuncusu.

Bir yorum: Ünal Özüak

"Fenerbahçe güzel bir transfer yaptı. Sato, Euroleague'in en kilit oyuncularından bir tanesi. Vidmar'ın durumunu bilmiyorum. Fenerbahçe'ye 5 numara lazım. Oğuz'un durumu belirsiz, milli takıma bile giremedi. Alternatif lazım. Bir de 1 numara lazım. Ukiç'in bırakılması büyük hata."

BATISTE KİMDİR?

Doğum tarihi: 21 Kasım 1977

Ülkesi: ABD

Boyu: 2.04

Kilo: 116

Oynadığı takımlar: Charleroi, Lauretana, Biella, Memphis, Panathinaikos

ROMAIN SATO KİMDİR?

Doğum Tarihi: 2 Mart 1981
Ülkesi: Orta Afrika
Boyu: 1.95 cm
Kilo: 101 kg
Oynadığı Takımlar:San Antonio Spurs, Barcelona, Montepaschi Siena, Panathinaikos

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!