Fenerbahçe'den Mesut Özil açıklaması!

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeden Mesut Özil açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2016 10:13

Mesut Özil, Fenerbahçe'ye mi transfer olacak? Fenerbahçe, Mesut Özil hakkında bugün gazetelerde çıkan transfer haberlerini yalanladı. İşte Fenerbahçe'nin Mesut Özil hakkında yaptığı o açıklama...

Haberin Devamı

Fenerbahçe Spor Kulübü, Mesut Özil'in transferi hakkında bir açıklama yayınlandı. Son dönemde Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transfer olacağına dair basında çıkan haberlere bugün bir yenisi daha eklenmişti. Bugün Fotomaç Gazetesi'nde yer alan haberde, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın Mesut Özil ile İstanbul'da bir araya geldiği iddia edilmişti.

Fenerbahçe Spor Kulübü açıklamasında;
"Bugün tarihli Fotomaç Gazetesi'nde yer alan "Mesut Özil'in Çubuklu Aşkı"başlıklı haber yalandır. Bahse konu haberde belirtildiği gibi Başkanımızın, Mesut Özil ile herhangi bir görüşmesi olmamıştır. Bu tür yalan haberlere itibar edilmemesini kamuoyundan rica ederiz" ifadelerini kullandı.

FOTOMAÇ GAZETESİ'NDEKİ O HABER:
Arsenalli yıldız, özel jetiyle geldiği İstanbul'da Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la yemek yedi. Yemekte; futboldan, F.Bahçe'nin durumundan, gelecekten ve transfer beklentilerinden konuşulurken, laf dönüp dolaşıp ManU zaferine geldi. Mesut Özil, "O gün o maçta çubukluyu giymeyi çok istedim" dedi...

Haberin Devamı

Mesut Özil'in hayali günün birinde mutlaka Fenerbahçe'de oynamak. Başkan Aziz Yıldırım'ın hayali de dünyanın en değerli 10 numaralarından biri olan Mesut'a "çubuklu"yu giydirmek. Yaklaşık bir ay önce Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım, Londra'da Mesut'un konuğu olmuş ve ikili gelecek hakkında konuşmuştu. Mesut bir gün F.Bahçe formasını giyeceğini tekrarlarken, Ali Yıldırım "Daha fazla da geciktirme" demişti. Arsenalli yıldız, geçen pazar akşamı özel jetiyle milli maç arasını da fırsat bilerek İstanbul'a geldi. Yakın dostu Acun Ilıcalı ile birlikte takılan Mesut, önceki gün ise sürpriz bir buluşma gerçekleştirdi, davetini kırmadığı F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la akşam yemeği yedi.

KEŞKE GİYSEYDİN MESUT
İkili; futboldan, Fenerbahçe'nin durumundan, gelecekten ve transfer beklentilerinden konuştu. Yemeğe damga vuran ise Mesut'un söylediği, "Valla başkanım, Manchester maçında o kadar iyiydik ki, o sahada bizim formayı giymeyi çok istedim" sözleri oldu. Başkan, "Keşke giyseydin" dedi. (sporx)

BAKMADAN GEÇME!