Fenerbahçe'den derbi sonrası açıklama: "Yine çirkin olaylar"

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeden derbi sonrası açıklama: Yine çirkin olaylar
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2017 20:29

Fenerbahçe'den derbi sonrası açıklama: "Yine çirkin olaylar"

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı taraftarlar Fenerbahçe maçı sonrası sahaya yabancı madde attı

Fenerbahçeli oyuncu Luigi Datome'nin başı yarıldı

İSTANBUL,(DHA)

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 21'inci haftasında Fenerbahçe'nin galibiyetiyle sonuçlanan basketboldaki Galatasaray Odeabank derbisi sonrası sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından sahaya yabancı madde atıldı. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda maçın bitişiyle birlikte Galatasaray taraftarları Fenerbahçe teknik heyeti ve oyuncularına yabancı madde yağdırdı. Yaşanan olaylarda Fenerbahçeli oyuncu Luigi Datome'nin başı yarıldı.

Fenerbahçe'nin yaptığı açıklama şöyle: "Fenerbahçe'nin galibiyetiyle sonuçlanan basketboldaki Galatasaray derbisi sonrası Abdi İpekçi Spor Salonu'nda sahaya yabancı cisim yağdı. Takımımızın İtalyan yıldızı Luigi Datome'nin başı yarıldı.

Fenerbahçemizin Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde Galatasaray Odeabank ile deplasmanda oynadığı maçın ardından Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yine alışık olduğumuz görüntüler vardı. Maçın bitişiyle birlikte Galatasaray taraftarları Fenerbahçe teknik heyet ve oyuncularına yabancı madde yağdırdı.

Tribünlerden atılan bir cisimle Takımımızın İtalyan yıldızı Luigi Datome'nin başı yarıldı. Atılan cismin Datome'ye isabet anının görüntülerinden Datome'nin ani bir refleksle acı içinde alnını tuttuğu görülüyor. Soyunma odasına ilerlerken İtalyan oyuncunun alnındaki kanama, olayın ciddiyetini bir kez daha gözler önüne seriyor.

Maç esnasında hakemlerin küfürlü tezahürat ve atılan yabancı cisimlere rağmen sadece iki anons yaptırması tepki çekti. Geçen yıl Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan derbide de benzer olaylar yaşanmış, Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü koçu Obradovic'e isabet eden tükürük Türk spor tarihine kara bir leke olarak geçmişti."

(FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!