'Fenerbahçe'den çekinmiyoruz'

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeden çekinmiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2007 11:44

Kayserispor, Antalya Belek'teki kamp çalışmalarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, yaptığı açıklamada, ikinci yarı hazırlıklarının Antalya Belek Gloria Verde Otel'de sürdüğünü, Fenerbahçe ile yapacakları kupa maçı nedeniyle kamp çalışmalarının kısa tutulduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Antalya Belek'te bulunan Gloria Verde Otel'de 26 Aralık'ta başlayan kamp çalışmalarımız, 3 Ocak'ta sona erecek. Fenerbahçe ile 6 Ocak'ta yapacağımız kupa maçının hazırlıkları için de 3 Ocak'ta Kayseri'ye döneceğiz. Omuzundaki kırık iyileşen Iglesias, Antalya kampına katılarak çalışmalara başladı. Futbolcularımız, antrenman saatleri dışında da otelin havuzunda bol bol yüzerek form tutuyorlar.”

Hurma, transfer çalışmalarında seçici davrandıklarını da ifade ederek “sırf transfer yapmış olmak için oyuncu almayacağız. Bütçemize uygun iyi bir futbolcu bulursak transfer ederiz. Kadromuza güveniyoruz. İlk yarıdaki başarımız, ikinci yarıda da devam edecek. Fortis Türkiye Kupası'nda rakibimiz olan Fenerbahçe'den de çekinmiyoruz. Lig maçında 2-1 yendiğimiz Fenerbahçe'yi, kupa maçında da yenmek istiyoruz. Yeni yılda ilk galibiyetimizi Fenerbahçe karşısında almak istiyoruz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!