Fenerbahçe'den bomba transfer gelişmesi

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeden bomba transfer gelişmesi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2015 17:03

Fenerbahçe'nin, Partizan'ın dünya yıldızı olma yolunda emin adımlarla ilerleyen genç yetenekleri Andrija Zivkovic ile Ivan Saponjic için teklif götürmesi sarı lacivertli camiada heyecan yarattı.

Haberin Devamı

İki Sırp futbolcuyu da devre arasında Türkiye'ye getirme konusunda önemli adımlar atan Fenerbahçe'ye, Avrupa'nın devleri rakip çıktı. Dilerseniz, özellikle sağ kanatta yıldızı parlayan ve 10 numara olarak da oynayabilen Zivkovic konusundaki son gelişmelere hep birlikte göz atalım...

1- CHELSEA, BENFICA VE SEVILLA DEVREDE
* Andrija Zivkovic'i uzun süredir radarına alan Avrupa devleri, yıldız oyuncunun adı Fenerbahçe ile anılınca piyasayı hareketlendirdi ve bu transferi sonlandırmak için nabız yoklamaya başladı.

Fenerbahçeden bomba transfer gelişmesi

2- MENAJERİ: "FENERBAHÇE'DEN KULÜBE TEKLİF VAR"
* Zivkovic'in menajeri eski Yugoslav milli futbolcu Predrag Djordjevic... Telefonla ulaştığımız Djordjevic, "Zivkovic için Fenerbahçe'den bana resmi bir teklif gelmedi. Fakat kulübe böyle bir teklif geldiği duyumlarını aldım. Futbolcumu isteyen çok kulüp var. 6 ay önce Benfica teklif yapmıştı ama Partizan oyuncuyu satmadı. Şu anda başka kulüpler de Zivkovic'e ilgi gösteriyor. Ancak kesinleşen bir durum yok" dedi.

Haberin Devamı

3- BONSERVİSİNİN SADECE YÜZDE 25'İ KULÜPTE...
* Andrija Zivkovic'in bonservisinin sadece yüzde 25'i kulübü Partizan'da... Kalan yüzde 75 ise, başka bir menajer Falji Ramadani'de... Ramadani, 2 yıl önce yönetime 1 milyon 250 bin Euro ödeyerek Zivkovic'in bonservisinin yüzde 75'ini aldı. Önceki yönetimin, "Transfer olacağı kulübe Ramadani karar verir" anlaşmasında futbolcu veya menajerinin imzası yok. Bu nedenle yeni Partizan yönetimi tarafından, "Anlaşmayı tanımayız" duruşu sergileniyor. Eğer siyah beyazlı kulüp, Zivkovic'i kendi istediği takıma satarsa Ramadani'ye tazminat ödemek zorunda. Yine de Partizan'dan Zivkovic'i kim alırsa, ödenen bonservisin sadece yüzde 25'i kulübe gidecek. Kalan yüzde 75'i ise Falji Ramadani alacak.

Fenerbahçeden bomba transfer gelişmesi

Haberin Devamı

4- AZ ALKMAAR MAÇINDA PARLADI
* Genç yıldız Zivkovic, Partizan'ın önceki gün UEFA Avrupa Ligi grubunda AZ Alkmaar ile oynadığı maçta 1 gol, 1 asist yaptı. Andrija Zivkovic, takımının 3-2 kazandığı maçta 2. golün de ön hazırlığı gerçekleştirdi.

5- "TÜRKİYE'YE SICAK BAKMIYOR" İDDİALARI
* Fenerbahçe'nin, kulübü ile görüştüğü ve Zeljko Obradovic'i de araya sokarak transferini bitirmek adına harekete geçtiği Zivkovic'in, Sırbistan'daki kaynaklara Türkiye'ye çok sıcak bakmadığını söylediği öne sürüldü.>

Fenerbahçeden bomba transfer gelişmesi

6- SAPONJIC'İN TRANSFERİ DAHA KOLAY
* Sarı lacivertli ekibin hedefindeki Ivan Saponjic'i almasının bonservis bedeli ve hızlı şekilde anlaşmaya varma açısından daha kolay olduğu biliniyor. Saponjic'in hem bonservisi Zivkovic'e oranla düşük, hem de radarına girdiği kulüpler arasında en çok öne çıkan takım Fenerbahçe...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!