Fenerbahçe'den ayrılmak zordu

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeden ayrılmak zordu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2015 12:17

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü ile iki yıllık sözleşme imzalayan Emre Belözoğlu, "Fenerbahçe'den ayrılmak çok zordu. Bana idari görev teklif edildi ama ben futbolu bırakmak istemediğim için kabul etmedim" dedi.

Haberin Devamı

,Emre Belözoğlu imza töreninde şunları söyledi...

- Buraya Türkiye'nin örnek ailesine birey olmaya geldim. Ligi 4. bitiren bu takımın bir parçası olmaya gayret edeceğim. Futbol hayatımı bu takımın başarısı ile taçlandırmak istiyorum. Başkan'ın dediği gibi bu kurumsal örnek yapının üzerine ne koyarım diye düşüneceğim.

- Arda ülkemizin son dönemdeki en büyük yıldızı, gururumuz. O büyük kulübün onu tercih etmesi beni de abisi olarak gururlandırıyor. İnşallah Atletico Madrid'deki başarılarını tekrarlar. Orada çok büyük başarılara imza atacak. Türkiye'deki gençlere örnek olacağını düşünüyorum Arda'nın...

Fenerbahçeden ayrılmak zordu

Haberin Devamı

- F.Bahçe'de çok güzel ve zorlu günlerim geçti. Kaptanlığa kadar yükseldim. Çok büyük ve zor bir camia. Benim için zor bir karardı ayrılmak. Profesyonel hayatta bunlar var. F.Bahçe'de terimin son damlasına kadar mücadele ettim. Sokaktaki taraftarın ayrılmama verdiği tepki önemli. Çok hata yapsam da doğrularımın daha doğru olduğunu düşünüyorum. Yönetimin kararına saygı duyuyorum bu güzide kulüpten teklif gelince karar vermek çok zor olmadı. Fenerbahçe'den ayrılmak ne kadar zorsa, Başakşehir'e gelmek o kadar kolay oldu.

- Ben futbol oynamak istiyorum. Bu performans işidir. Oynadığım takımlarda hep başarılı oldum. Başakşehir'de de bunu tekrarlamak istiyorum. Buradan ayrılırken insanların ayrılmama izin vermesini istiyorum.

Fenerbahçeden ayrılmak zordu

"FUTBOLU BIRAKTIKTAN SONRA FENERBAHÇE'DEN İDARECİLİK TEKLİFİ ALIRSAM..."
- F.Bahçe'ye teşekkürler. İdari bir görev teklif ettiler. Futbolu bıraktıktan sonra böyle bir teklifi almak isterim.

- Sistem takımına geldim. Kolej havasının içine giriyorum. Saha içine konsantre olacağım. Sakatlık olmadan bu takımın neler yapabileceğini gösterdi bu takım. Böylesi bir camianın hedefinin sürekli Avrupa kupalarına gitmesi olduğunu düşünüyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!