Fenerbahçe'de yine Van Persie krizi!

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede yine Van Persie krizi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2016 20:14

Fenerbahçe'de son dakika şoku... Sezon başında yaşanan Vitor Pereira-Van Persie krizi ligin son haftasında tekrar patlak verdiği iddia edildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin bu sezon en çok başını ağrıtan olaylardan biri olan Pereira-Van Persie krizi ligin son haftasında tekrar hortladı. Hollandalı yıldız, Sivas'a götürülen 18 kişilik maç kadrosunda yer almasına rağmen karşılaşmanın esame listesine yazılmadı. Van Persie'nin yokluğu nedeniyle Fenerbahçe'de sahaya çıkan 11 dışında, kulübede 6 oyuncu yer aldı.

Van Persie'nin, Sivas'a götürülmesine rağmen maç kadrosunda yer almaması soru işaretlerini de beraberinde getirdi. İşin aslı kısa sürede ortaya çıktı.

PEREIRA'DAN SON DAKİKA GOLÜ
Hafta başından bu yana ağrıları olan Robin van Persie'nin, Sivasspor ile deplasmanda oynanacak futbol maçında oynamak istemediğini teknik heyete ilettiği ancak bu talebin kabul görmediği öğrenildi. İddiaya göre, Van Persie Sivas'a gitmek istemediğini Pereira'ya İstanbul'da iletti ancak Portekizli teknik adam son dakikada Hollandalı'yı da Sivas kafilesine dahil etti.

Haberin Devamı

Bu gelişmeden hoşnut kalmayan Van Persie'nin Sivasspor'la oynanacak maç öncesi yapılan toplantıda ağrılarının geçmediğini Pereira'ya ilettiği ve oynayamayacağını söylediği ileri sürüldü.

NANI VE KJAER GİTMEMİŞTİ
Hollandalı yıldızın tavrı sonrası çaresiz kalan Vitor Pereira, maç kadrosunu 17 kişiden oluşturmak zorunda kaldı. Pereira ile Van Persie arasında ligin son haftasında yaşanan bu gerilimin nasıl son bulacağı merak konusu.

Bilindiği üzere bel fıtığı ameliyatı olan Volkan Demirel'in yanı sıra sakatlıkları olduğu ileri sürülen Simon Kjaer ile Luis Nani de Sivas maçı kafilesinde yer almamıştı.

PEREIRA'DAN İLGİNÇ AÇIKLAMA
Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Vitor Pereira, Sivasspor maçı öncesi sakat oyuncuların son durumu sorulunca, "Sakat oyuncuların kupada oynayıp oynamayacağını bir hafta sonra göreceğiz." cevabını verdi. (Fanatik)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!