Fenerbahçe'de Whatsapp çılgınlığı

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede Whatsapp çılgınlığı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2016 09:54

Osmanlıspor beraberliği Fenerbahçe için adeta bir yıkım olmuştu. 90 dakikanın bitiş düdüğüyle birlikte özellikle Mehmet Topal ve Volkan Şen’in yıkılmış halleri Sarı-Lacivertli camiayı da fazlasıyla etkilemişti. Ancak o andan itibaren başlayan ve dün sabah saat 10.00’a kadar geçen 37 saatlik süreçte Fenerbahçeli futbolcular bir çok duyguyu da bir arada yaşadı. 

Haberin Devamı

Osmanlı maçının ardından soyunma odasında takımın bitkin hali, kimsenin ağzını bıçak açmaması, başkan Aziz Yıldırım’ın moral verici sözleriyle kaptanları uyarmasına sebep oldu. 

Bunun üzerine Volkan kısa bir konuşma yaptı. Fakat futbolcular evlerine dağılırken bir hayli moralsizdiler. Şampiyonluğa olan inançları ciddi şekilde sarsılmıştı. Fakat ne olduysa Kasımpaşa’nın önceki akşam Beşiktaş’ı yenmesiyle oldu. Bu sonucu hiç beklemeyen futbolcular, önce aralarında oluşturdukları Whatsapp grubunda “Hadi beyler bu çok iyi oldu. Artık yeniden ipler bizim elimizde. Şampiyon olacağız” gibi coşkulu ifadeler kullanmaya başladılar.

MORAL MOTİVASYONA GEREK KALMADI
Teknik heyet de 1 günlük iznin ardından dün yapılan antrenmana çok moralsiz gelmelerini bekledikleri futbolcuları canlandırmak için planlar yaparken, Kasımpaşa’nın galibiyeti sonrası saat 10.00’da toplanan futbolcuların keyfi hayli yerinde olunca böyle bir çalışmaya gerek kalmadı. 

Samandıra’da yüzler fazlasıyla gülerken, bu durumu hayli olumlu karşılayan Vitor Pereira ve ekibi, “Sezon sonu şampiyon olacağız. Ve şampiyon olduğumuz gün arada geçen bu 37 saat unutulmaz olacak” yorumunu yaptılar. Adeta bu 37 saat Fenerbahçe için hikayenin başladığı yer olurken, futbolcular da bu konuyu aralarında uzun uzun konuştular.

YÖNETİM DESTEK VERECEK
Fenerbahçe yönetimi takımın bir daha kaza yaşamaması adına önemli maçlardan önce olduğu gibi takıma yine Samandıra’ya gidip destek verecek. Futbolcuların yanında olduklarını hissettirmek isteyen Sarı-Lacivertli yönetim Konya’ya da kalabalık bir şekilde gitmeyi planlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!