Fenerbahçe'de kritik gün 5 Ocak

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede kritik gün 5 Ocak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2008 00:00

Sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek olan Alex, Lugano ve Deivid ile henüz nikah tazelemeyen Fenerbahçe, 5 Ocak'ta bu konuyu ele alacak.

Haberin Devamı

Takımın 3 as futbolcusu Alex de Souza, Diego lugano ve Deivid de Souza'nın sözleşmelerinin 2009 yazında sona erecek olması nedeniyle, menajer Juan Figer 5 Ocak'ta yönetimle görüşmek üzere İstanbul'a gelecek.

Yönetim ve Juan Figer görüşmesinden sonra bu 3 futbolcunun kalıp kalmayacağı belli olacak ve Fenerbahçe yönetimi önümüzdeki sezonun transferlerini buna göre şekillendirecek.

Fenerbahçe taraftarı yönetime ültimatom verdi

LUGANO'YA AVRUPA'NIN GÜNDEMİNDE

İtalyan ekibi Juventus ve Arjantin kulübü River Plate'in, sarı lacivertli takımda gösterdiği başarılı performans ile dikkat çeken Lugano'nun peşinde olduğu iddia ediliyor. 

ALEX'DEN YÖNETİME TEPKİ

Kendi internet sitesinden yaptığı bir açıklamada Fenerbahçe yönetimine bir mesaj veren Alex şunları söylemişti:

Haberin Devamı

"Kendi geleceğimi düşünmeye başladım. Şu ana kadar dört teklif aldım. Hepsi kaliteli takımlar ve benim futbolumdan istifade etmek isteyen ekipler, bu yönüyle çok sevindim."

"F.BAHÇE'Yİ ANLAYAMIYORUM. BEN DE BAZI ŞÜPHELER UYANDI"

Diğer taraftan, Fenerbahçe'nin durumunu anlamıyorum. Dört yıldır bu kulübün futbolcusuyum ve sadece dört defa sakatlandım ve hiçbiri de ciddi sakatlıklar değildi. Benim saha içinde ki çalışmam da herzaman iyiydi. Herkese saygı duyuyorum ve herkesin de bana saygı duyduğuna inanıyorum. Ama şuana kadar kulüple yaptığımız görüşmeler sonrasında bende bazı şüpheler uyandı ve bundan dolayı rahatsız oldum. Hele bir de bunca zaman Fenerbahçe forması giymiş ve kulüp için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışmış olmama rağmen hala bu şüpheleri gideremedim.

"DEĞERİMİN BİLİNECEĞİ YERDE OYNAMAYI DÜŞÜNÜRÜM"

Tabii ki de benim ilk tercihim Fenerbahçe'dir. Ama - diğer tekliflerin de varlığı ortadayken - en fazla verimli olabileceğim ve değerimin bilineceği yerde oynamayı da düşünmek zorundayım. 2009'dan benim istediğim işte budur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!