Fenerbahçe'de inanılmaz ceza

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede inanılmaz ceza
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2014 18:47

Geçtiğimiz aylarda Türk Kalp Vakfı'nın 'Kalbimiz Sahada' adlı projesi için kamera karşısına geçen Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu ve 8 takım arkadaşına 20'şer bin dolar para cezası verildi. Cezanın gerekçesi, bu etkinliğe kulüpten habersiz katılmaları.

Haberin Devamı

Habertürk Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçeli oyuncular, geçtiğimiz günlerde Türk Kalp Vakfı'nın "Kalbimiz Sahada" projesinin reklam ve fotoğraf çekimlerinde yer aldılar.

Fenerbahçede inanılmaz ceza

Hayır kurumu için yapılan bu desteğe başta Emre olmak üzere gençlerle birlikte 9 oyuncu katıldı. Ancak etkinlikte rol alan oyuncuların evlerine 20'şer bin dolarlık ceza tebligatı gitti. Bu durum karşısında şaşıran futbolcular olayı teknik direktör İsmail Kartal ve takım menajeri Hasan Çetinkaya'ya iletirken, "Genç oyuncular nasıl ödeyecek bu parayı?" diyerek tepki gösterdiler.

Fenerbahçede inanılmaz ceza

Haberin Devamı

Başkan Aziz Yıldırım'ın bu görüntü ve fotoğrafları gördükten sonra izin alınmadan bu organizasyona katılınmasından dolayı ceza kestiği, Emre'nin itirazları sonrası cezanın kalkıp kalkmayacağını başkan Aziz Yıldırım'ın karara bağlayacağı öğrenildi.

YENİDEN BEBEKLİKLERİNE DÖNDÜLER

Söz konusu fotoğraf çekimine; Fenerbahçe'den Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin, Mehmet Topal, Mert Günok, Raul Meireles, Mehmet Topal, Pierre Webo, Cristian Baroni ve genç kaleci Erten Ersu'nun yanı sıra, Galatasaray, Beşiktaş'tan yeni ve eski futbolcular ile çok sayıda sanatçı poz verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!